June 2, 2011

DaY 6 CHaLLenGe


day 6 - fav school subject

 ye! aku sukeee sgt2 mathematics ... seingat aku kan, mase aku darjah 4 dulu, itulah subjek yg plg aku bengap skali, ahaks!

time tuh cikgu ade kasi homework pasal topik darab n bahagi kowt ... punye la bengap, satu hape pon aku tatau nak buat ... siap nangez2 kat parents aku ... pastu my dad pon b'peloh lah ngajo aku sampai tgh2 mlm, uwaaa~ terharu! ... tp yg lbey malang, idak le aku nak phm gaq ... last2 my dad yg buatkan homework tuh, ahaks! (apepunyebengaplah.....)

pastu time cuti sek ... kitorang gi umah my uncle ... sebabnyer, my mom nak suruh aku b'guru maths dgn die ... oke! my uncle ni mmg hebat gile maths ... so, aku pon b'guru lah dgn die ... cara die ajar mmmg superb oke! senang gile nak phm ... smenjak tuh lah aku da jatuh cinta dgn maths ni *wink wink*

so, aku ni mmg lah owg yg suke mengira drpd menghafal ... dulu time kat poli kan ... besfren aku ni mang tiptop bab menghafal, tp lemah cket maths ... aku laks ko jgn tanye la bab menghafal kan, mau aku sentap sambil terjun katil, huhu! tp maths aku bole blah lagi ... makanyer time ujian (bkn final exam lah.....!) haruslah kitorang saling tolong-menolong, hahaha!

rindu laks nak belajar maths lagi *sobs sobs*
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
bole refer cnie utk challenge sblm2 ni .....


~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

2 Criticism:

rara pinkmafia said...

i love math too.

Naddia said...

sy sgt benci math!! hahaha

cri suami bijak math supaye keturunan nti tak bebal math cam mama die

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy