June 9, 2011

BuHByE siS .....

fuhh! akhirnyer b'jaye gaq hupdate blog ni arini after da promise kat ENTRY ni ... actually kan, tis few days everything happened so fast in my life ... mcm tak caye pon ade, uwaaa~~

so, entry kali ni sume nak cite sal adek aku yg baru pas spm ni ...
 after spm aritu, die ade dpt tawaran masuk poli melaka, intake tis december ... makanyer tade lah kitorang nak wat pape preparation lagi kan for her to go

but mlm jumaat lepas, die cek rayuan matrix, tup-tup dpt laks ... matrix kulim ...
plg sadis, kene daftar senin otw tuh gaq ... just imagine, we have to do everything in just one n a half day, tak ke gile namenyer? huhu~

makanyer sabtu tuh gi lah kitorang adek-badek belikan die pape yg patot ... drpd kui 12pm kua, kui 5pm baru balik ... mmglah nak t'cabot lutot oke! hahaha~

mlm sabtu tuh teros pack barang n ahad tghari straight away to kulim ... stay at my uncle's house one nite (",)

senin tuh ... aku pon membusybodykan diri nak ikot same nak gi daftar die, hehe! time nak daftar tuh, tetibe die dpt kwn yg same name dgn die, da lah same room laks tuh, ahaks! but lega cket tgk kwn die tuh, mcm oke jew ... pon mcm bole ngam dgn die *wink wink*

matrix dorang ni mcm oke gaq ... sempoi jew ... bilik pon mmg selesa ... my sis dpt room yg dok 4 org ... sape daftar lmbt kene dok dorm yg 8 org ... so lucky kan my sis? hehe!

everything happened so fast ... dlm pukul 10 lbey da setel da sume n tibalah time nak ucapkan buhbye ... owh no! tis part is very sad oke! sume nangez :'(

mcm tak caye laks pas sorang2 adek aku da kua ... da tua rupenyer aku ni *sobs sobs*

gudluck shera ... hope cita2 ang nak p bidang perubatan tercapai, amin~~

p/s : nowdays aku da tade lappy ... da kasi kat my sis ni ... mcm sadis gaq nak letgo my lappy, but i think she needs it more than me ... after all, kat umah aku still ade 2 pc n my dad's lappy (",)

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

0 Criticism:

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy