June 30, 2011

NseTKu DaH NaZaK

uwaaa~ nset aku ni da nazak :'(

sayang gile nset ni ... nset yg paling lame aku penah pakai ... since 2008 kowt kalau tak silap, huhu!

aku beli nset ni gune duwet 1st aku kije dulu ... time tuh nset ni baru kua ... 1 riban hargenyer ... but punye lah nak gaq, belasah sajork lah 1 riban pon (puiiii .....!)

nset ni mmg tak byk cekadak spjg aku gune ... bateri pon sgtlah terbaik, tahan lame ... but most people ckp, batch lepas aku beli tuh, nset ni mcm da byk problem ... tatau lah betul ke idak =b

actually nset ni aku gune utk inchek sajork sbb kami gune line celcom bil yg 1+5 tuh ... bulan2 aku bayar RM5 jew ... mmg bole gayot doploh empat jam hoke ... sms/mms/3G sume free ... jimat sgt (eh! da tuka career ke aku ni .....?)

few months ni, nset ni da start nak mogok ngn aku ... mulenyer camera 3G rosak ... pastu keypad no 5 tercabot (sila rujuk picca), pastu screen laks sik gelap jew kalau ade call/sms masuk ... n finally now, time call langsung taley dgr ... ade bunyi bising kejadah mane dtg ntah =(

walaupon aku pakai NSET LAIN selain nset ni ... aku tetap sayang nak letgo nset ni, uwaaa~~

# nak beli nset ape ye pasni yg ade camera depan (lalalalala .....!)

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

13 Criticism:

Liyana Zahim said...

Ade 1 SEBAB enset tercabot keypad.. Yakni nombo 5 shj yaitu..

1) Tuan yg ske menaip msg kai gigi..

1 SEBAB cemre rosak.

1) Tuan yg ber3G tak hengat..

Dan jika ia rosak, seal shj di dalm plestik dan pamerkan di dalam bilik..

Sekian...

Wakakakkaakakakakakakakaka~

PCL said...

syg jgn letgo..ada kenangan tu..

nabilah_2908 said...

fon sy pun...semalam..mati..xmo hidup2 g dah...

sedih....ada sentimental value...huhu

enyheartsdiamond said...

eny pun beli henset ni sempena gaji pertama eny.. time tu fon ni baru kuar dan paling hot la kan.. tp henfon eny nazak lebih awal daripada henfon pink velvet :)

Hans said...

hahhha
beli baru macam saya
guna hp murah tapi tahan bertahun2
:-)

Penjimatan Paling Bijak

zureen said...

hehhee.. beli je yang baru.. ;p

Kak Sal said...

letgo pun x de org nk kot..simpan wat kenangan..henpon pertama ngan gaji pertama...

Cik Domo said...

beli je blackberry ke, iphone ke..hahaha =)

Latest Entry: Newbie in Music - KmArOz

eKa said...

wa saya pun ada juga brg2 yg sentimental value camnih... cthnya kete buruk saya tuh... sbb tu adalah harta pertama yg saya beli dgn duit gaji...buleh2 tak mo jual o ;)

sheila said...

ko kawen je terus pasni..takyah nak 3G, mms bagai. asal nak tgk je mata dia, idong dia, mulut dia... ko hadap je dia ahakssss

Wanie said...

huhu..dak nazak sangat ni..
kalau baiki pun mesti banyak pakai duit..
tp kalau syg simpan je la :)

celcom bkan ke ade limit mase gak kalau kol walaupun 5 + 1?

nik anna said...

serius hset lama kita same..tp bru je guna x smpai 2 tahun..ble taip massg,klo tersilap eja xleh nk padam..addoi..dhtu plak klo de org kol xleh nk angkat la plak..hu3.nk kol out pon xleh..pe ke sengal sistem dia ntah..
punye la syg nk throw away..wat la dgr radio..mslh lak xleh wat loud speaker..huh~

skrg dh ada hset bru..tp sayang kt hset lme lg sbb pic dr kamera dia sgt cantik..hi3..

note: sori komen terpanjang lebar lak..hu3

ღ p!nk veLvet ღ said...

@ Liyana Zahim hampeh ye kamu! hahaha~

@ enyheartsdiamond haaa! kan da bitau, hehe~

@ Cik Domo actually mmg da pakai bb pon, hehe~

@ sheila saya mau! saya mau! hahaha~

@ Wanie stakat ni pakai tade lah pulak

@ nik anna owh! i2 sy pon pena jadi...kene tukar ribbon jew :)

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy