January 22, 2016

SilkyGirl Matte Fever Lipcolor Balm

Assalamualaikum readers

Terjebak dengan entry JULIAJOHARI ! Makanya lelaju pergi cari lipcolor tu jugaq kat Watsons , kahkah .. !

SilkyGirl Matte Fever Lipcolor Balm

 

Comey sangat tau design lipcolor ni . Macam crayon :-)

Aku beli code 02 - Desire ... 


Actually gambar ni aku snap lepas makan minum tau . Gambar before lupa nak ambik , sila maafkan :b

Memang long-lasting . Dah la aku pakai nipis je sebab husband cakap jangan nampak mulut dulu sebelum muka , kahkah !

I is sokaaaaa Sparkling heart emoji icon Sparkling heart emoji icon Sparkling heart emoji icon 
Dah la murah , tengah promosi sekarang kat Watsons RM18.80 (NP : RM29.90)

Lepas ni nak beli code 01 - Vogue pulak sebab macam teringat² pulak color tu , haha .. ! 

Thanks & Best Regards ,

9 Criticism:

Chekgu Azrine said...

Mcm berkenan dgn passion tu..tp ahkak dh order matte lips from famecosmetics...

Aqilah Azmi said...

eh baruu eh yang ni alaa nk beli gakkk TT_TT
ihihi thanks share kak! <3

Julia Johari said...

wowwww gojessss la u dear...cantikk nanti pakai tebal sikit nampak lg cun...nak beli flame tu la suka oren hehe

Zara Nabilah said...

Macam best aje..macam nak try aje.. warna die cantik.. シ

Hajar Shikin said...

wow, macam nak pergi grab juga ni..haha

Eintan Nurfuzie said...

cik en pernah pakai.. tp cri kaler terang sgt.. last2 try yg balm punye.. warna latte

Farahain ZFA said...

hai , ain datang singgah sini :)
ain follow sini #3127
salam perkenalan !

Nurul Nadiah said...

Lawanyaaaa yeayy boleh beli lipstick baru hehe

Mama Darwiish said...

tahun ni x beli lipstick lg.....emmmm mcm syiok je ni...cantik...

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy