January 27, 2017

5 Barangan Impian 2017 Yg Perlu Dibeli Di Lazada

Assalamualaikum readers

Sempena Chinese New Year 2017 ni , macam biasalah sane sini pon ade sales termasuklah website LAZADA

Yg menariknya , LAZADA menawarkan potongan harga sehingga 88% tau , wow sangat !


Korang bole cecepat check out page LAZADA | CNY RED HOT SALE or click je banner tu

Actually aku pon tak ketinggalan nak pasang angan² a.k.a impian barangan yg aku rasa perlu dibeli tahun ni sebagai persiapan sebelum bersalin nanti , hehe..!

Meh aku listkan antara 5 barangan impian aku tu ...

1. Spectra S1 Double Pump + Freemie

{LINK}

Masa Rania aku pakai breastpump jenama Autumnz Bliss je , beli kat Lazada jugaq . 2 tahun aku pakai . So kali ni memang niat nak pakai breastpump yg mahal sikit sebab aku memang nak fully breastfeed macam masa Rania jugaq , InsyaAllah ~

Search punya search , katanya Spectra S1 ni heavy duty . So memang sesuai lah utk working mom macam aku ni . Freemie tu pulak memang dah lama berkenan , senang nak pam kalau kat opis ni . So aku terus pilih pakej ni , berbaloi² siap ade freegift 50pcs milk bag n bottle brush lagi :)

2. V-Cool Cooler Bag


{LINK}

Dah lama aku mencari cooler bag jenis ni . Jenis yg boleh simpan botol + breastpump sekali . Senang kan ? Ye lah , mane nak angkut beg pump lagi , cooler bag lagi , handbag lagi , hehe..! So kalau ade bag jenis 2 in 1 ni memang senanglah nanti nak angkut pegi opis or mana² :)

3. Ice Packs

{LINK}

Dah ade cooler bag , kenalah ade ice packs kan ? Aku suka ice packs jenis ni sebab macam tahan lama sikit sejuknya banding jenis ice block yg macam botol tu . Beli sekali 3 terus senang sebab dah confirm² cukup sejuk dalam cooler bag tu nanti utk 8 jam :)

4. Set Bersalin Nona Roguy

{LINK}

Dah kata nak buat persiapan sebelum bersalin , mestilah nak kene beli set bersalin kan ? Ramai cakap set bersalin Nona Roguy ni bagus sebab lengkap semua . Lulus KKM pulak tu . So aku macam nak trylah jugaq set ni nanti . Yg bestnya set ni sebab dapat free bengkung yg panjang tu sekali :)

5. Boba 4G Carrier


{LINK}

Last sekali utk adek baby kita hadiahkan carrier ni utk dia nanti , hehe..! Anak² aku jarak semua rapat² . So , semua keperluan macam dah ada n masih elok lagi contohnya macam stroller , carseat , buaian semua tu . Carrier je yg aku takde lagi . Dah lama weyyy teringin dari masa Nazeef lagi , so kasi chance lah sikit utk baby ketiga ni , hikhik ~

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

Total keseluruhan 5 barangan impian aku ni berjumlah RM 2017 tau . Haa , menarik tak ? RM2017 utk tahun 2017 , hehe..!

Semoga ade rezeki aku capai impian utk memiliki 5 barangan impian aku tu n utk adek baby yg bakal dilahirkan tahun 2017 ni , InsyaAllah ~

Thanks & Best Regards ,

8 Criticism:

munirah mansor said...

Banyaknye diskaun. Rugi sangat tak grab.

nuyui a.k.a miss YUI said...

wahh good luck sis.

Sally Samsaiman said...

semua persediaan mommy kan! hihihi

Cikna said...

GA ke ni... suka ngat shopping ngan LAZADA brng murah siap free postage g....:-)

CIKZACOM said...

Wowww.. good luckkk tau.. lazada memang the best..

Uncle Zuan said...

hehe unik number tu

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Lazada sah2 ada promosi CNY.Slmt bshopping

Suzie Zie said...

tak sempat join..huhuu

 

Copyright © p i n k v e l v e t. Designed by Whitey Mommy