January 5, 2017

Tahun Baru , Office Baru =)

Assalamualaikum readers

Adat la kan setiap hujung tahun je mesti mane² office pon busy . Office aku pon sama . Tapi masalahnya office kitorg ni dah jadi double busy pulak

Sebab ape ?

Sebab kitorg kene pindah office pulak . Sebelum ni kat tingkat atas . Now dah pindah kat bawah . Lebih luas , lebih teratur :)




Barulah semangat nak kerja . Semangat ke ? Hikhik ~

Ade lagi sesikit nak kene touch up ni . Rasanya end of this week siaplah semua , InsyaAllah ~

Jom susun fail 2017 pulak :)

Thanks & Best Regards ,

6 Criticism:

Shikin Razali said...

Pindah barang opis nie memang penat sikit kan.. hihi anyway, selamat bertugas di tempat yang baru, selamat tahun baru pada awak dan semoga tahun ini akan menjadi lebih baik daripada tahun sebelumnya... =)

kisah_earty said...

Selamat Tahun Baru 2017... :)

munirah mansor said...

Tengok keadaan office baru pun rasa tenang je =)

Kakzakie Purvit said...

Kalau dah kata lebih luas mesti rasa lebih selesa dan senang nak bernafas Yien. Kena pulak tahun baru - syoklah...

CikNaa said...

ciknaa bukan setakat opis, dengan rumah sekali.. tapi sekilo pun tak turun..geram! haha.

Busyra Bt Takiyudin said...

kemas opissss.. cantik!

 

Copyright © p i n k v e l v e t. Designed by Whitey Mommy