June 16, 2016

#SayaPakai #SayaJual Produk Seqy Beauty :)

Assalamualaikum readers

Hai uols..! Bulan puasa ni idea nak menulis blog macam dah semakin menipis , ke memang dah takde langsung ntah, hehe..!

Tapi , bulan puasa ni jugaq macam tergerak hati nak berBUSINESS kecil-kecilan pulak

So , alang² dah tergerak hati tu , marilah kita start terus :)

Buat masa ni , iols start dgn Produk Seqy Beauty . Kenapa Seqy Beauty ? Sebab #SayaPakai #SayaYakin lalu #SayaJual , hehe..!


Ni testimoni aku sendiri lepas few months guna Skincare SQB . Tersangatlah puas hati sebab sepanjang tempoh pemulihan , takde pon sebarang pengelupasan or kulit jadi merah²

Pernah jugaq review pasal BB Cream SQB -> Jgn Tertipu Dgn BB Cream SQB

Disebabkan aku yakin dgn produk ni , so now im officially selling it :)


No worries sebab all Seqy Beauty Products ni ade kelulusan drpd KKM tau


So sesiapa yg berminat nak dapatkan Produk Seqy Beauty ni , nak cantik before raya , bole direct contact iols :

Whatsapp : +60164405150
IG : https://www.instagram.com/byreen87/
COD Area : Manjung , Sitiawan , Lumut , Ayer Tawar n Taiping (Simpang)
By pos pon bole jugaq tau ;-)

Thanks & Best Regards ,

June 13, 2016

Kejadian 11/06/2016

Assalamualaikum readers

Sabtu (11/06/2016)

Lepas kitorg laki bini settle sahur , tengok si kecik #IzzImanRania dah bangun . Plan pagi tu memang nak balik Taiping , rumah mertua aku . Tapi dalam pukul 9 gitulah

Tup² #NazeefMuslim pulak dah bangun . Jadi marilah kita siap² shoot balik Taiping terus je

Tengah kitorg dok siap² , anak² semua dah siap , tetibe ade bunyi PRAPPP...!


Uwaaa..! Hasil buatan #IzzImanRania . Dia pergi kepak yg tempat telinga tu arah tak sepatotnya sambil buat muka tak bersalah pulak *sobs*

Dah la takde spec spare . Dunia contact lenses pon dah lama aku tinggalkan . Makanya marilah kita boh gam gajah saje , haha..!


Naseblah bole pakai lagi nak oiiii . Cumanya tak bole nak kepak² dah yg sebelah patah tu , haha..!

Semoga terus bertahan sampai lepas raya nanti . Koser sangat nak beli spek baru pulak time² gini , baik melaram baju raya lagi bagus, haha..!

Thanks & Best Regards ,

June 6, 2016

Salam Ramadhan 1437H / 2016M

Assalamualaikum readers


Ahlan Wa Sahlan Ya Ramadhan 1437H

Maniskan wajahmu dengan renjisan wudhuk yang sempurna
Gagahkan langkahmu dengan kekuatan solat
Serikan rupamu dengan ketakwaan
Romantiskan hatimu dengan bisikan kerinduan pada Ilahi

Selamat menjalani ibadah berpuasa uols Sparkling heart emoji icon

Jadual waktu imsak dan berbuka 2016 :

Pilih NEGERI & DOWNLOAD

Melaka
Perlis
Kedah
Pulau Pinang
Perak
Selangor
Negeri Sembilan
Kelantan 
Terengganu
Pahang
Johor 
Sarawak
Sabah
Wilayah Persekutuan

sumber : jakim

Thanks & Best Regards ,

June 1, 2016

Happy 4th Anniversary To Us (^_^)

Assalamualaikum readers


Ya Allah...
Jadikanlah kami sbg suami isteri yg saling mencintai dikala dekat, saling menjaga kehormatan dikala jauh, saling menghibur dikala duka, saling mengingatkan dikala suka, saling mendoakan dlm kebaikan & ketaqwaan dan saling menyempurnakan dlm beribadah

Ya Allah...
Sempurnakanlah kebahagiaan kami, kekalkanlah nikmatMu ini dan jadikanlah kami suami isteri dunia dan akhirat

Amin Ya Rabbal Alamin~ 
Happy 4th Anniversary Soulmate Emoticon blowing a kiss


1st time ni iols dapat surprised gift sepanjang 4 years dah kawen , teruja betul rasa , haha..! TQ so much syuben Facebook kiss smiley

Thanks & Best Regards ,

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy