May 23, 2016

Review Homestay Cameron Highlands

Assalamualaikum readers

Sambungan post #JalanJalan : Cameron Highlands 2016 {LINK} 

Kali ni nak review pasal homestay yg kitorg duduk pulak ...

Dedesaku Homestay , Kg Taman Sedia , Cameron Highlands

Rumah 3 bilik , 3D2N = RM500

Hall .. Astro semua channel ade weyyy \(^_^)/

Master Bedroom : Queen + Single Bed

Bilik 1 & 2 : Queen Double Decker Bed
p/s : abaikan lembaga putih ituwww *adek aku pakai telekung nak sembahyang*

Toilet + Dapur

So far homestay ni memang selesa sangat . But for improvement maybe kat hall tu should letak full carpet or tikar getah kot sebab sejuk gedik tiles tu , weols tak tahan tau :b

Pastu part yg agaq tak best is dapur yg takde sink . So kalau nak basuh pape , kene masuk toilet . Sejukkkkk :(

Tats all :)


Thanks & Best Regards ,

#JalanJalan : Cameron Highlands 2016

Assalamualaikum readers

Holla..! Kembali bersiaran setelah seminggu lebih senyap sepi je blog ni :)

Khamis lepas iols pergi holiday kat Cameron Highlands . 3D2N . Sewa homestay kat Kg Taman Sedia sebab pergi dgn parents n adek² aku sekali
{Refer Next Entry For The Review}

Actually dah bosan dah naik Cameron Highlands ni sebab aku dah pergi banyak kali dah . So kebanyakkan tmpt kat sana semua aku dah khatam

1st & 2nd sebelum kawen
3rd masa honeymoon {LINK}
4th masa Nazeef setahun lebih {LINK
N now masa Rania setahun lebih pulak :)

Tapi disebabkan budget pon kurang n itulah sesatunya tmpt paling dekat nak holiday , marilah kita pergi jugaq , hikhik..!

Sesatunya tmpt yg kitorg pergi , itupon semata sebab nak beli teh je , haha..!

My parents :)

Ni sapa ajar buat duck face ni ???

 Still wearing the same sweater masa dia pergi tahun 2014 dulu :b

Kali ni pergi sana memang takda pergi mana pon . Melingkor dalam selimut je sebab MALAS 

Betul² pergi Bharat Tea ni je , pastu pergi Kea Farm cari jagung n ubi je . Strawberry beli sebekas pon tak abeh :b

 
Ni kat Agrofarm depan homestay kitorg je

Ni pon kat depan homestay je , hehe..!

Belanja satu gambar mak jemah yg dah loss 5kg , hahaha..! 
Okbai :b

Thanks & Best Regards ,

May 11, 2016

#WordlessWednesday : Tak Suka Tapi Terpaksa :'(

Assalamualaikum readers

#DemiKurusKuTelanJeLah Emoticon crying tears of joy

Thanks & Best Regards ,

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy