September 6, 2014

Ciri-Ciri Keselamatan Produk Legacy Secret

Assalamualaikum readers  


Mesti ramai yg dah kenal dengan LEGACY SECRET ni kan ? Alaaa~ the founder of the HARUM MALAM yg famous tu =)

Disebabkan produk dorang makin famous , maka timbullah perasaan "PHD" segelitir manusia ni yg sanggup buat produk tiruan semata² nak tiru produk dorang ni . Kesudahannya pengguna jugaq yg merana , pffttt ~

So, LEGACY SECRET ni cecepat keluarkan info mengenai Cara-Cara Mengenalpasti Label Asli produk dorang ni bagi mengelakkan pengguna terbeli produk tiruan

Macam mana caranya ?

♥ Pengesahan Melalui Visual
   - lihat perkataan "LS" dari sudut serong 15 darjah


♥ Pengesahan Melalui Sentuhan
   - cetakan timbul yg dapat dirasa menggunakan sentuhan jari


♥ Pengesahan Melalui QR Wechat
   - imbas kod produk dan info akan diberikan

PERINGATAN !!!

♥ 1 kod hanya boleh di imbas 5 kali sahaja
♥ Sekiranya melebihi had , anda akan diberikan no telefon syarikat kami untuk pengesahan produk
♥ Pastikan beli barangan original kerana takut akan kesan sampingan
♥ WeChat ID : harummalam



Ni salah satu produk drpd LEGACY SECRET ...



♥ SECRET LAXING 
   - produk pelansingan yg menggabungkan pelbagai aspek pengurangan lemak
   - membantu mengawal rasa lapar

Kebaikan :
♥ membakar kalori lebih berganda
♥ meningkatkan metabolisme
♥ meningkatkan tenaga dgn membakar lemak dlm badan
♥ mengecilkan saiz badan

Tips : 
♥ jangan makan lebih dari yg dianjurkan
♥ dilarang makan oleh ibu mengandung dan menyusui
♥ sesuai dimakan dari umur 18-50 tahun
♥ hindari minuman bersoda dan minuman beralkohol , kerana akan mengurangkan efek produk
♥ perbanyak minum air putih dan buah untuk melancarkan sistem metabolisme tubuh dan meningkatkan kerja supplemet ini

For more info , plz visit ...

Harum Malam
Legacy Secret
Wanita Perfect
Legacy Secret Trading

Thanks & Best Regards ,

September 4, 2014

Takde Rezeki Nak Buat 3D Scan

Assalamualaikum readers  

Dari awal pregnant aritu memang aku dah plan nak buat 3D scan bila masuk 7 bulan . Pon dah siap² plan nak buat scan tu dekat KPJ Manjung sebab time Nazeef dulu pon buat kat situ jugaq .

So minggu lepas aku pon buatlah appointment nak scan 3D kat sane . Malam sebelum pegi scan tu tak bole tido sebab excited nak tau jantina baby , hahaha ! Bole macam tu ? =P

Time scan tu , first sekali aku tanya haruslah jantina baby . Pastu aku tanya pulak pasal kedudukan uri aku sebab mase 5 bulan aritu uri aku kat bawah . Alhamdulillah now dah normal =)


Ce teka baby boy ke girl ni ? Hehe ~

Doktor cakap that day tak dapat buat 3D scan sebab baby dalam keadaan melintang n kedudukan muka dia betul² dekat dengan uri . Hope dia akan berpusing balik before bersalin nanti , amin ~ . 

Air ketuban pon tak banyak sangat , so tak dapatlah nak buat 3D scan that day . Buat 2D scan je .

Tapi mama tak kesah sebenarnya . Janji mama dah tau awak sihat n sempurna kat dalam sane , itu dah 1000 rahmat buat mama . Kite jumpa nanti ye sayang , InsyaAllah ~

........................................................................

Sape ade masalah skin problem ? Dah try macam² produk pon tetap tak berkesan ? Why not give a try to #CorrectorCreamOil or #TomatoClearSkinSoap

InsyaAllah ~ Dah ramai yg kasi feedback positif tau =)

For More Info , Plz ...
Whatsapp / SMS : 016-4405150

Thanks & Best Regards ,

September 3, 2014

Tomato Clear Skin

Assalamualaikum readers  

Lately ni blog aku dah macam blog business pulak kan ? Sila maafkan ye , hikhik ~
Al-maklumlah , den kan baru berjinak² ni dengan business online ni , so semangat tu lebihlah sikit =b

Sebelum ni aku promote Corrector Cream Oil (CCO) kan ? Arini aku bawak masuk satu lagi produk best from WR Empire (founder of the multipurpose cream oil - CCO)

♥ Tomato Clear Skin 

|Cleanser | Mask | Scrub |

Diperkaya dengan Vitamin A, C, E, Anti Oksidan serta AHA.

Fungsi :

Vitamin A, C - menghapuskan jerawat , mengimbangi lebihan minyak , mengecilkan pori terbuka

Vitamin E - memberi lembapan pada kulit , menghapuskan kulit kusam , menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit

Anti Oksidan - mengekalkan keanjalan kulit dan mngurangkan kedutan , bebas dari radiasi uv , kulit lebih muda dan segar , agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik / sensitif

AHA - mencerah kulit secara semulajadi , menanggal sel kulit mati dan scrub semulajadi tanpa menipiskan lapisan kulit

Cara Penggunaan :

Bertindak sebagai pencuci , masker dan scrub 

Langkah 1 (pencuci) : Buihkan sabun dan urut seluruh wajah . Bilas

Langkah 2 (masker) : Sekali lagi buihkan sabun dan ratakan di wajah . Biar seketika

Langkah 3 (scrub) : Sebelum bilas urut secara bulatan bagi menaggalkan sel kulit mati


Testimoni : 

Kulit makin bersih + cerah , whitehead kurang

Pori² makin mengecil , kulit makin smooth

Kulit makin gebu , eyebag hilang

Amalkan 2kali sehari untuk kesan lebih efektif.

Bole diguna bersama CCO 

Produk MUSLIM , HALAL dan 100% Natural Ingredients


For more info , plz visit MY FB
Kalau interested , lelajulah SMS/WHATSAPP me at 016-4405150

Thanks & Best Regards ,




 

Copyright © '✿ pink velvet ✿'. Designed by Whitey Mommy