August 27, 2015

Freebies #01 : TruCare Toothpaste

Assalamualaikum readers

Nowdays kemain aktif aku mencari online freebies . Setiap hari ade je abg posmen sampai depan pintu rumah bawak benda²  FREE ni , haha ... !

Freebies first yg sampai kat tangan aku adalah TruCare Toothpaste



Selalunya kalau freebies ni dorang kasi yg jenis sampler je . Tapi kali ni yg besar terus dorang hantar . TQ ... TQ ! Hikhik ~

"TruCare's Nano Silver Toothpaste (MOH Registration - NOT13041983K) is the ultimate all-in-one oral care solution that contains Ag+ RapidHeal Factor. Ag+ is known to heal ulcers, gum aches and sore throats within just a few days' use and helps combat microbes and pathogenic organisms that cause bad breath.

Used regularly, it will help accelerate the healing process of ulcers and other oral problems resulting in not only a fresher breath, but also rids your mouth of potentially harmful bacteria"

Best jugaq pakai ubat gigi ni . Wangi n fresh je mulut thumbs up

Kalau korang nak try jugaq freebies ni , isi form kat SINI ye =)

Thanks & Best Regards ,

August 25, 2015

Sambil Riadah, Sambil Exercise Gituwww =)

Assalamualaikum readers

Lepas dah ada anak ni , aku macam takde langsung exercise patotlah gemokkk

Memula kawen dulu kemain laki-bini semangat pergi jogging kat padang . Tapi bila dah ada anak , semua pon kelaut , pffttt ... !

Ehh ... ! Yg kelaut tu aku je sebenarnya sebab husband tetap cari aktiviti sihat lain pulak ...

Mountain Bike

Tapi tu lah , dia je lah yg sihat . Aku ni BERTAMBAH SIHAT lah gamaknya , hikhik ... !

No ! No ! No ! Tak bole jadi ni . Mana aci sihat sensorg kannn . Pikir punya pikir , inilah solutionnya ...

#AbaikanSiObesitiBelahKananItewww =P

Beli folding bike sorang satu , letak kids carrier sorang satu , angkut anak n marilah kita sihat sesame . Sambil riadah , sambil exercise gituwww , hikhik ... ! peace sign

Yg husband punya folding bike tu beli lama dah . Beli kat kedai basikal area sini je . Carrier Rania tu pulak beli 2nd hand je kat MUDAH.MY

Yg aku punya ni + carrier Nazeef beli online kat ...


Hari ni order , esok dah sampai pakai service GDex . Trusted Seller thumbs up


Thanks & Best Regards ,

August 21, 2015

Photobook FREE lagi =)

Assalamualaikum readers

Haritu terbaca pasal FREE 8" x 6" SOFTCOVER PHOTOBOOK kat FREEBIESLAND.MY


Haruslah lelaju pegi redeem sebab sebelum ni pon dah pernah buat utk Nazeef [LINK]

Kali ni mari kita buat utk Rania pulak . Dah tu time FREE ni je lah peluangnya nak print gambar dorang pon kannn , hikhik ... !


Memang kecik , 8" x 6" je ! Mase Nazeef dulu lagilah , 6" x 6" je !

Tapi tak kisahlah ! Sebab kalau sesaje nak print gambar dorang memang taklah

Atleast bila ada photobook FREE ni (just bayar duit postage) , terprintlah jugaq gambar dorang ni utk kenang-kenangan nanti ;-)

Sape yg teringin nak buat jugaq better cepat ye sebab offer ni expires on Aug 31st nanti

Tak sabar nak tunggu photobook ni sampai day dreaming Okbai ~~

Thanks & Best Regards ,

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy