March 29, 2012

Mimpi Pelik-Pelik

makin dekat tarikh aku nak jadi PUAN ni ... makin banyak pulak mimpi² pelik aku dapat ... ehh! actually bukan pelik sgt pon sebenarnyer ... mimpi merepek² ade lah

#pic source
mcm malam tadi ... bole pulak aku t'mimpi yg hari nikah nanti aku tak sempat nak pakai inai yg lukis² tu ... pastu siap nangis kemain dlm mimpi tu sebab mmg dah mengidam sgt dah nak pakai inai lukis² tu ... hoiii! ni mesti kes sebab sekarang aku dok runsing tak dpt² lagi org yg nak lukis inai tu *sobs sobs*

#pic source
b'kenan sungguh dgn design mehndi jenis shading ni ... tapi kat sini ade sorang je yg betul² pandai buat camni ... tapi die dah fully booked pulak, uwaaa~~

haish! takley jadi ni ... nak kene buat cepat² semua persiapan ... kalau tak mampuih mimpi² ni tak kasi aku tido lena tau, huhu!

tinggal 2 bulan je lagi ... aku pon confuse ape perasaan aku sekarang ... takot ke? runsing ke? tapi yg pasti ... haruslah excited kannn, hahaha~~

p/s : pagi tadi saje gatai nak try pakai seluar jeans lame aku ... tup² bole muat pulak, siap longgar pulak tu kat paha ... adakah maksudnyer ............... ehem! ehem! *berangan*

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

37 Criticism:

LiNda said...

huuu..mimpi tu mainan tido, tapi lagi better kalo cik pink make sure persiapan wedding smua dah siap..hehe. Bestnye tgok org tu dah nk kawin, ari2 excited nak bce blog ni..:)

Myra Azraff said...

<--teringin jugakk woo pakai inai camtu..muahaha..

p/s : dah kurus lettuw..:D

kura said...

amboi.. excited gituuuu. heheh

✿ pink velvet ✿ said...

@LiNda tenkiu dear :)

✿ pink velvet ✿ said...

@Myra Azraff teringin sgt kann :) kurus? alolorh, bestnyer kalau betui statement tu, huhu~

✿ pink velvet ✿ said...

@kura haruslah, hahaha!

hahafyza said...

teringin nak kawin jugakk ! bhaha *gataii >.< ! mesty berdebar2 kan kan Cik Pink ! muehee ~ seronokk nyee :)

Cik Pink dahh kurus leteww ! best kan kalau kurus :D

✿ pink velvet ✿ said...

@hahafyza sgt b'debar sebenarnyer, huhu! nak kurus! nak kurus! hahaha~

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

byk sgt pikir tu.. tu yg terbawa2 smpai mimpi...

✿ pink velvet ✿ said...

@C.M.A @ CikMoonAdnan itu la...org pon syak pasai tu jugaq

ezyra daniel said...

.....heheh..da nak kawen da akk chantek kte nie uhuhu

✿ pink velvet ✿ said...

@ezyra daniel kamu lagi chanteq dear :)

anNaqia said...

semoga dipermudahkan segala urusan cik pink velvet! :)

aku HaniAsyira said...

semoga dipermudahkan semuanya nye eik.dapat jugak tukang lukis nnti.. =)

seeha said...

cantiknya corak inai tu..ang pakai comfirm lawa...

seeha said...

cantiknya corak inai tu..ang pakai comfirm lawa...

✿ pink velvet ✿ said...

@anNaqia tenkiu dear :)

✿ pink velvet ✿ said...

@aku HaniAsyira amin~~ mudah2an :)

✿ pink velvet ✿ said...

@seeha cantik kan? itu la aku teringin sgt, huhu~

adam narzuan said...

dah tak lena tdo kot...

Mimi Nur Farahin Hassan said...

risau sampai masuk mimpi hahaha

❤ cik ieYra ❤ said...

hehehe
biasanye org kte pe yg kte mimpikan tu tak betul

sy pon tak pasti sgt soal mimpi neyh

pape pon ,, selamat pengantin bru ~ .> ucap awl skit .

Boni JLL3 said...

hahaha..boleh plak mimpi macam tu?

sheila said...

sudah kuruskah???

biasalah kadang2 kepala kita dok pikir2 macam2 tu yg sampai bawak ke mimpi tu

delarocha said...

nak bgtau dah kurus la tuuuu ... hehehe

Lea Isnawi said...

wahhh nak kawen eh, bestnyaa


moga segalanya berjalan dgn lancar ye :)

Rokiah Wandah said...

wahhhhh nak kawen dah ea . bestnyaaa , cpt2 bt persiapan , jgn lupa pakai inai :p

Ratu Lissa said...

haha , dah kurus ! ;D nak kawen , sape x nk cntik kan ? hehe .. sekali seumur hidup

Scarlett O'Hara said...

Selamat menjadi puan ye.Moga kekal ke akhir hayat.

nAj!hAh zAkAr!A said...

congrats akak . dah nak kawin rupanya . semoga berbahagia sampai akhirat ye :)

nAj!hAh zAkAr!A said...

alahai , nak kawin dah . congrats ye akak . semoga berbahagia ke akhir hayat :) . btw , done follow blog akak :D

nurmujahidah said...

assalaamualaikum b2b,, hehe,, before jadi pengantin,, join ga muja dulu k,, mana tau dapat hadiah kawin :D

mujadafewa.blogspot.com/2012/03/first-giveaway-by-nurmujahidah-lady.html

S H I T E Q said...

hye mdm-to-be! ehee.

Cik Puan Muda Umi said...

wahhh,tak lama lagi je...bestnyaaaa...hehe

Nadzmy said...

Mimpi best2 tu..hehe

Ihsan Arifin said...

haha ade jugak ye mimpi macam tu ;D

SYARIFF HAIKAL said...

pasal suar jeans tu.mksudnya boleh mkn sehari bepinggan2 da. :) slmt mkn

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy