April 3, 2012

Nak Resign!

uwaaa~~ nak resign! nak resign!

#PicSource
nak resign utk sebulan ... pastu masuk balik bole? *PANG!!!*

ni lah padahnyer kalau dah stressed melampau kat opiz tu :'(

actually bos aku pegi outstation utk sebulan lebey ... patotnyer lagi senanglah aku kat opiz tu kan? tapi malangnyer tak pon! kemain banyak lagi masalah yg timbul kat opiz tu adelah *sobs sobs*

tapi takpe ... dah name pon tanggungjawab ... makanyer nak taknak pon kenelah buat jugaq kan? huhu!

p/s : minggu ni nak pegi hantar borang nikah n design kad kawen, weee~~

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

14 Criticism:

En. Kronik said...

ala.. please la resign truss... hik3.. eh. boss ostesyen?? best2!!

Cik Adieb said...

Wah,maw kawen da?Congrats :D

kura said...

igtkan study je boleh stress. keje lg stress. heheh

✿ pink velvet ✿ said...

@En. Kronik haha! laju je dia ni tau :P

✿ pink velvet ✿ said...

@Cik Adieb tengs dear :)

✿ pink velvet ✿ said...

@kura tapi keje lagi best sbb walaupon stress, gaji masih masuk, hahaha~~

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololo..sbr ea kak..

LiNda said...

bos outstation le best..hehe. Sabar ye cik pink, awk tu da nk kawin, xleh stress2

Cikpuan rara said...

best nya nk design kat kawen.eh ko g x kenduri zila minggu depan? #gatai nk tny kat sini gak.

Syarafi[skyforce331] said...

resign sebulan..??.. :O

fi follow sini :)

sis92 said...

hoho mana boleh dong hihi

semoga semuanya bjalan lancar ye :)

NiaLidia. said...

wahhhh blog ni lawa laaaaaa. hehe kan comel kan kan. tk sbr nk dpt xD

Cik Kay Jue said...

eh ea.. terbalik pula.. betul tu da tanggungjawab nak tak nak kena buat gak..

wah dah nak kawen ea.. tahniah.. :)

nasir hamzah said...

biasalah tu, apapun tahniah sebab nak kawin.. hehehh..

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy