April 14, 2012

Entry Tak Bermotif #001

tahniahpartytahniahparty
ye! tahniah kat diri sendiri sebab last update blog adalah pada 07/04 n arini adalah 14/04 ... genap seminggu dah rupenyer, cisss!

idea nak mengarang tu dah hilang kemane pon taktau ... ehh! malas pon satu hal jugaq sebenarnye, hikhik~~
actually nowdays otak ni pon dah serabut macam² ... mane nak pikir keje lagi ... mane nak pikir persiapan kawen lagi ... 6 minggu lebih je lagi ni woiii nak tukar status dah, huhu!
#PicSource
 ehh! btw ... ramai yg tanye aku pasal tutorial d.i.y wedding takde ke? ok! sekarang nak bitau ... aku ni mmg takde keje sgt nak d.i.y bagai ye! semua main beli siap je ... tangan kayu gini lah *sobs sobs*

okbai! itu je nak bebel
 ape? tak puas hati? heyyy, sila baca tajuk entry ni balik ye! hikhik~~
p/s : sape ade twitter? meh nak follow ... aku baru nak b'manje² dgn twitter ni nowdays :)

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

6 Criticism:

yusuflaili(Goku) said...

salam;
Bawak relex je..tak ada apa sebenarnya,anggap je perkahwinan tu hari betuah awak jangan anggap sebagai bebanan atau tekanan.

Nur farahiza said...

hahah , ok bace lagi sekali
hehhehe

LiNda said...

heee..patotla lame x update, bz dgn preparation wedding ye. dah x lame da 6 minggu tu...take care cik pinkvelvet..:)

Norzie hany said...

Wahh bakal pengantin ni...Tahniah dan Slmt pengantin baru.

sis92 said...

wah mesti bdebar-debar kan..semoga bbhagia and semoga semuanya bjalan lancar :)

Nora Karim said...

Dup dap dup dap... aiyok tak tau.. :P heheh rileks je... insyaAllah didoakan majlis akan berjalan dengan lancar... Selamat Pengantin Baru in advance!! :D

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy