April 16, 2012

Si Pencinta & Pentakot Meow

majority mmg ramai org yg suke kucing kan?

#PicSource
#PicSource
alolo~~ comei kemain :)

actually aku ni kan ... nak comei² kat kucing pon haruslah dari jauh saje ... sebabnyer?
aku lah si pentakot kucing tu, hahaha~~

aku pon taktau nape aku takot nau kucing ni ... tapi aku syak aku start takot semenjak aku kene cakar kat muka dgn kucing parsi kot mase aku kecik² dulu

ehh! actually bukan takot sgt pon *masih nak backup diri sendiri* ... pesen kucing yg suke nyendeng² kat kaki n suke ngiau² mintak makanan tu je aku scary sikit, huhu!

dan si pencinta kucing yg aku maksudkan kat sini haruslah encik fiancee ... dia ni pesen pantang nampak kucing, semua nak d'panggilnyer ... owh! pon pesen cepat keciankan kucing jugaq :)

penah jugaq dia cakap kat aku yg lepas kawen nnt nak bela kucing ... haruslah aku merajok tak tentu pasal, hahaha~~

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

11 Criticism:

LiNda said...

kalo linda, linda yg suke kucing..kat umah memng banyak bela kucing..comei je kucing2 ni

cik tiEra said...

sy pown pentakot kucing gk.lg trok..hehe...xblh tgk kucing dkt,lari dulu.klu kt kdai mkn,muka tros pucat if kaki terkena kucing.berdebarnye xyah kate.mcm nk gugur jantung...hukhuk

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha,perngai tunang akk sama mcm yui la tu..hihi.

sis92 said...

hehe sis pun tk suka kcing ngada2 meleset-leset..mula2 layan jelah, lama2 menyirap gak haha

aisya said...

kite sama la.. cuma terbalik.. yg suka kucingnya sy.. hehe

YanaOuhApek said...

hehehe. merajuk? macam macam la akak nieh.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sama mcm hubby akak..
klu nampak kucing..terus jer nak bawa balik rumah...kesian dia kata.. :)

kura said...

tak suka kucing juga. suka kurakura. ewah!

azu said...

i lovveee cats~but geli gak bila dia suddenly nyendeng kt kaki ni..xsengaja, bole tersepak oo..hihi

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

sy suka nengok kucing tp xsuka bela kucing... xtau nape :)

9n0L4 said...

besenye kan org suke kucing ni, penyayang orgnye. ;)

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy