April 1, 2015

Akikah For #MySetahunSorangKids

Assalamualaikum readers

Alhamdulillah ~ Alhamdulillah ~
1 Mac aritu akhirnya tercapai jugaq hasrat kitorg laki-bini nak selesaikan ibadah aqiqah for our kids =)

Dah lama niat sebenarnya tapi asyik terbantut je

Kuasa Allah , ade sehari tu , husband dipertemukan dgn sorang ni yg memang tengah kumpul dana utk waqaf dan infaq kemboja .

Org manjung jugaq . Terus tanya kot² dia bole uruskan aqiqah kat sane .
Alhamdulillah , memang rezeki anak² =)

Buat lembu sekor . Kitorg amek 3 bahagian as for Nazeef 2 bahagian , Rania 1 bahagian
Balance tu ade 2 org lagi kasi nama utk anak lelaki dorang

Dia ada share video lepas selesai aqiqah tu kat sana siap dgn bukti nama anak kitorg
Tapi tak reti pulak aku nak share kat sini , haha ~

Ni gambar sekitar kenduri aqiqah tu ...


Thanks alots Mohd Zamri sebab tolong uruskan semuanya

Sesape yg berhasrat nak buat aqiqah kat sane jugaq or nak donate for masyarakat kemboja bole direct contact him ok . Khabarnya dia nak pegi sana lagi 3 April ni . InsyaAllah he's very trusted person :)

Thanks & Best Regards ,

3 Criticism:

Normi Nieza said...

alhamdulillah...

Allene typicalmommy said...

lin dah settle akikah no 2 awal tahun hari tu. berpeluh gak la membuatnya. =D

Puteri Wanita said...

alhamdulillah...

sekarang memang mudah, klik aje ;)

http://ezqurban.org
www.korbanaqiqah.com.my

dua-dua ni bagi sijil.

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy