April 21, 2015

Jenis-Jenis Baby Carrier

Assalamualaikum readers

Semenjak join group Malaysian Babywearers , baru aku tau yg ada banyak jenis baby carrier rupanya , hikhik ~

Setiap carrier ada pros n cons tersendiri . Meh nak share sikit (info from www.boba.com)






Aku ni dah lama tau sebenarnya tengah mencari baby carrier utk Rania sebab Nazeef still guna stroller . Semput jugaqlah nak dukung je si kecik tu :'(

Mulenya aku plan nak beli yg jenis SSC . Tapi dah kalau namanya poket nipis , sila abaikan saja ye !

Nak beli yg second-hand kat Malaysian Babywearers FSOT n Rental pon tak mampu rasanya , hikhik ~

But buat masa sekarang aku ada aim 1 baby wrap ni . Dok terbayang² je 24 jam . Ye ! Dalam tido pon , hahaha !

Owhhh cepatlah wahai gajiku \(^_^)/

By the way , ni kisah aku semalam :


Itulah pentingnya ENGLISH EDUCATION ye adik² ! Sekian, heehee ~~

Thanks & Best Regards ,

4 Criticism:

lia ummiirfan said...

boleh try BObA.. bestt.. :))

Hazirah CW said...

english education, yeah.. penting tu.. nnt tersilap tafsir, lawak... haha

mak jemah jual vitamin said...

MJ pun dok blur lagi jenis-jenis benda alah ni, tp baca ni dapat info baru. thanks ye

mama hantek said...

macam-macam group ibu dah sekarang, dan boba memang favourite saya.

last kisah tu memang lawak *facepalm*

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy