July 18, 2011

YuMMy OReO MiLKSHaKe

holla~ bertemu kembali bersama chef-lah-sgt-tak-bertauliah-ni =p

arini nak share cket resepi oreo milkshake ... ape? dah tau? haaa~ lantak kau lah di sane ... aku tetap mau share jugaq, ahaks!

before that, this recipe is credited to CEERA :)

bahan-bahan :

125ml fresh milk
4 scoops vanilla ice cream
5 keping biskot oreo


cara membuat :

blendkan sajork sume skali dlm blender n tadaa~~

pergh~ meleleh air liur bile teringat balik

p/s : utk topping bole letak whipped krim (aku yg malas ni jz letak aiskrim vanilla tadi tuh sajork - 1 scoops) n biskot oreo yg dah d hancurkan (aku hancurkan gune lesung, ahaks.....!)

selamat mencube .....!

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

15 Criticism:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Wah..nmpk sedap..cara buat pun nmpk mudah..blh cuba buat nnt ni.. ;)

Cik Tasya merapu said...

wahhh mesti sedap ni cik pink buat !!htar la kat uma...:P

Nazra Nazurah said...

bestny..thanks. btw, salam perkenalan...saya dtg dan follow.jom keblog saya...:)

Nazra Nazurah said...

bestny..thanks. btw, salam perkenalan...saya dtg dan follow.jom keblog saya...:)

mawar (^_*) said...

wahhhh...syedap nye..!!!

blik ni nk kene cube jgk ni =)

Atiqah Wadiah said...

ya allah..lazatnyerr~

eKa said...

cedap...harus paksa en somi cari eskim vanilla

Princess Cindellyna said...

sedapnya!!!!!!kalah mcflurry mcd nih!

Azhafizah[フィザ] said...

uish..sedapnyer..petangpetang makan best ni.(=

zOeY zAu YaH said...

cedapnyeee

Liyana Zahim said...

Sy tidak meminum susu kerana sy akn muntah.. Sy nk tukar ngan soya bules tak? Sy sdg menoobkan diri ni.. Ketahuilah kamu..

apik pehe said...

hehehe..da jadi cam mcd punyer

ejulz said...

waaaa.. sedap.. huHu

cik Dil said...

aaahhhh nk coklat hersley's kisses tuu..nk daimm..wahh..

edlidza said...

u know what!! u are sweet !.. nak balik buat gak ahh utk my kids ;)

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy