July 23, 2011

SeJuKnYeR MaTa MeMaNDanG

kamis mlm jumaat lepas kan {gile keji baru skang nak cite, ahaks.....!} ... kat kampung aku a.k.a umah arwah nenek aku ade buat kenduri tahlil cket ... kendurinyer lepas isyak ... tp kami satu family sblm maghrib lagi dah sampai

maka after isyak ... penohlah umah arwah nenek aku tuh dgn org-org kampung situ ... time nak bace yasiin tuh, aku mcm terpikat laks ngn suare yg mengimamkan bacaan yasiin tuh ... tp ...

" mcm penah ku dgr sajork suara itu ... tp di mana ya? "

rupe-rupenyer ... omg! omg! it's ...

actually die ni adek ipar sepupu aku ... pon satu kampung dgn kampung aku tuh gaq ... tak mustahil lah dpt jumpe die kan? hehe!


mmg sejuk jew mate pandang muke die tuh ... dgn senyuman manisnyer lagi ... n yg paling buat aku cairnyer ... die ni tersgtlah soft spoken oke, fuhhh~~


~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

13 Criticism:

seeha said...

wah,IM hassan...ni bukan sejuk mata memandang la, tapi dah boley masuk tahap beku mata memandang dah....tapi siha lagi suka IM azhar..hohoh

seeha said...

wah,IM hassan...ni bukan sejuk mata memandang la, tapi dah boley masuk tahap beku mata memandang dah....tapi siha lagi suka IM azhar..hohoh

Liyana Zahim said...

Pehhhhhhhhhhhhhhhhhh!!! Org kg nenek ke?

Lee-Yan-Naa said...

Bestnyeeee...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..IM Hassan..
muke pun mmg nmpk lembut je kan..
mmg sedap jer mata memandang..

enyheartsdiamond said...

HANDSOME! ;)

apik pehe said...

hehe..sopan dah tu...

CIK JATT said...

wahh imam muda hassan. suka tengok dia. tenang jer. dahla hensem:)

sAmPaH said...

waaahhh..ank mami...hehhe

ezzu said...

memg sejuk lh mata memandang...mesti bangga mak n yah kalu ank mereka jdi cm nie...

Wani said...

IM Hassan la...fuyyooo

Nora Karim said...

uish.. jeles... huhuhu

nurmujahidah said...

walaupun muja tak tngok imam muda,, tetp jelez bila orang dapat jumpa the imams,, hehe

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy