July 4, 2011

BiODaTa

tadi kan ... time aku tengah b'blogwalking ... terjumpe lah satu blog ni yg dok ckp sal biodata

pastu tetibe laks pale aku ni teringat zaman pemes dok buat buku biodata dulu ... time tuh aku skola rendah rasenyer ... sume smangat dtg skola bwk buku chomel2 nak suruh kwn2 buatkan biodata dorang dlm buku kite tuh ... siap nak gune pen kaler2 yg jenis gel tuh, dem! hahaha~

buku biodata ni slalunyer bebdk pompuan jew yg buat, ahaks~~

lbey kurang camni lah buku biodata tuh ... sume nak buat tulisan paling lawa n kretip ... paling wajib part ucapan n ayat fren 4-eva tuh ye?

seyez bole gelak guling2 bile tringat balik, hahaha! padehal abeh jew skola, buku tuh ntah da tereban kemane2 dah ... fren 4-eva pon stakat ayat sajork lah =p

sape tak penah rase zaman tuh? or tak penah dgr pon pasal ni?
haaa~ pergi nangez lah kau skang d sane

tp bebdk skang mesti da tade buat buku biodata ni kan? dorang sik fesbuk je manjang, cisss!

p/s : pestime aku gune picca yg aku lukis sendiri kat blog ni ... confirm mak aku bangge ni aku bole melukis, lalalala~~

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

20 Criticism:

Nur Raihana Baharuddin said...

hana still ade g buku biodata mase hana darjah 5 n 6 dulu..hehe =)

cik aisha said...

masih simpan lagi biodata/autograf book.hehee bdk2 skang wat mcm 2 lg xagaknye.

RedVixen said...

hahaha... penah buat jugak. akhirnya buku tu jadik rebutan budak laki sbb ada banyak rahsia budak2 pompuan. nasib aku tak sempat tulis lagi. last2 dapat kat cikgu. hahaha padan muka.

Liyana Zahim said...

Hahahah.. Sy pon dlu ade ktike zmn dlu.. Abes sgale bku log tu wat bku biodat.. Ngan ckgu2 skali pkse soh tulis.. AHaksss... Mcm happaaa.. Smpai kne mrh ngan ayh..

"Ni bkn biodata ni bku biogatal"! Muahahahahaahahahaah~

Hans said...

hahaha
aku dlu buat je
tapi buku tu aku dah buang
hahahaha

Juvana Episod 11

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..teringat juga zaman sekolah dulu..buku biodata x pernah lepas..pergi mana2 mesti bawa..buat kenanganlah katakan..tp abis jer blajar..buku ntah kat mana dh.. :D

ayanuts said...

he..he..btl2..dah jadi mcm kewajipan msti ada buku biodata tu

Shawn Razaleigh said...

hahahah. betul2. kenangan lama ni

Jangan Kalot said...

budak2 zaman moden tak layan dah diari orbiodata2 ni.haha

syafiqakarim said...

haha tak bole bla.
dulu rajin buat biodata.
cikgu lah -.- tah pape je
segala benda nak di cerita.
hahah

Rafidah Farhana said...

Tapi saya memang tak suka ni dari dulu. Selalu kena marah dengan kawan.
Kalau bagi masa dua hari pun sya tak buat.. hahahah.

YOUsoF said...

Hehehe biasa budak pompuan yang rajin buat macam tu.. lelaki tolong kasi penuh buku je.. ;D

Nur Qurratuaini Mosha said...

tu laa..bebudak skg kompem xde buku2 biodata nie..msg2 pun dh ade hp.. kalau bace..msti gelak pnye..teringat time bagi membe2 bace reunion dlu.. maluuuuu.. ;)

apik pehe said...

hahha..apik yg laki ni pon ader jer buku camtu..hahaha.pastu tahu la sapa yg admirer kat kiter..hahaha..budak2 zaman sekolah rendah

zOeY zAu YaH said...

comel.. teringat zmn kecik2 dulu haha

**::CIKNUURUL::** said...

dlu kemain lg ngn bku biodata ni,.hehe,.tp kami still smpai stdy pon ade tau,.kitorg buat style mjlh pnyer,.then bnde tu siap print,.comel kn,.hehe

Elie Lily said...

da lama tak buat biodata!
lupa da caranya!
hahha

Finie Ramos said...

Salam~thanks for the comment..btw, notice tak contest sy psl biodata ni?

jom la join~ ^_^

http://finieramos.blogspot.com/2011/06/1st-contest-by-finie-ramos.html

Bill 丰 Kayroon said...

serius ske post yg ni..sambil baca,sambil gelak guling2x..a'ah..tah mana dah pergi buku biodata..mmg dlu ske beli pen kaler2..sbb nk wat biodata...haha..siap beli buku hardcover lagi...

* HeeBum * said...

wah.. gune ayat "tereban" la.. hehee.. org perak ke?

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy