July 21, 2011

eEeiii GeRaMNYeR !!!

arini tersgtlah geram lalu menambah dose dgn maki hamun yg keterlaluan *sobs sobs*

dari dulu keje cnie sampailah skang ... ade satu keje yg plg aku tak suke nak buat dgn ikhlas n it is bile bos suh aku gi ...
*picca credited to serimanjung.blogspot.com
oke! ni bukan entry nak aibkan sesape ... tolong jgn nak sentap bagai!

as usual, kalau ko ni sorang pompuan yg sensorang masuk sane mcm aku ... ofcoz ko akan kene kacau ... kalau ko tak kene kacau time nak tukar pas ... ko still tak kan terselamat kat tmpt main gate checking ... ini wajib oke! huh~
**********************************************************************
 
mcm tadi aku terselamat time nak tukar pas sbb dorang budak baru ... then time main gate checking, dorang saje tahan aku since aku adalah kete yg last

mamat sengal : mintak tgk driving license
aku : nah
mamat sengal : *sensored* binti *sensored*  ... owh! duduk kat *sensored* erk? keje kat mane erk?
aku : manjung
mamat sengal : nak gi mane ni?
aku : boustead
mamat sengal : watpe?
aku : anta sebutharga
mamat sengal : [sambil wat rete sendiri lesen aku tuh] ni lesen da mati ni
aku : blahhh~ lesen ni thn depan baru mati
mamat sengal : ye ke?
aku : ye la! meh la balik lesen tuh
mamat sengal : erm~ da kawen?
aku : dah ade anak sorang!
mamat sengal : alorh! k k [sambil kasi lesen aku balik n suh aku jalan]

perangai yg mcm FUCKrul kan? cisss!
**********************************************************************

owh! ade lagi ... mase nak balik laks ... almost nak smpai main gate dah ... tetibe ade sorang mamat ni yg keje mcm polis traffic tetibe tahan aku ... kire aku kene benti kete tepi jalan lah ... bagos kan? puiii~

mamat traffic : nak gi mane ni?
aku : drpd boustead ... nak balik dah ni
mamat traffic : awk dah bawak laju ni ... kat cnie had limit 60km jew
WTHello-lah-kan! kete blakang aku tadi siap vroom vroom kemain potong segala ko tak tahan ... time aku laks ko nak tahan ... oke! agaq cuak time ni sebenarnyer, hahaha~~

aku : eh! ye ke encik? sorry lah ... sy fes time masuk cnie, bole tak pasan laks [dgn nada yg agaq mengedik, hahaha.....!]
mamat traffic : da kawen?
aku : erk?
mamat traffic : [sengih gaya laki-macho-lah-sgt]
aku : dahh~~
mamat traffic : oke! awk bole gi ... tp lain kali jgn buat lagi
aku : baekkk ... sorry ye encik

mcm mulia-lah-sgt kan perangai dorang tuh kan? huh! dasar jebon~

uish! kemain pjg babbling aku kali ni, ahaks~~

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

23 Criticism:

Nyamuk Terbang said...

alasan nk ngort ler tu

En. Kronik said...

pot pet pot pet... mama..saya mahu kawen..!!!

ღ p!nk veLvet ღ said...

@En. Kronik hahaha! ni confirm maleh bace kan?

p/s : gi kabo bebetul kat mama awk, hehe~

Azura Mendezz said...

Hahahah..Cik Mendezz maintain lg saham..
ms kwn dgn abg askar dulu..bila smpi kt post gad mesti ckp anto tunang..
tidak lebey dr itu.. =P

Raden said...

kalo cakap lom kawen jadik ape ek? sok try eh

Mia-Ina said...

dh biasa feel tentera..suke kacau anak dara..hehe..sabo je la

zOeY zAu YaH said...

dah awk tu cantik sgt haha

Gauss-Seidal said...

awek cun memang macam tu..; )

pCL [p@kcikLie] said...

haha..aweks tu, mana dorang nk lepaskan peluang......kenapa g sorg2 weh, berani tul la awk ni ?

Mya said...

hee. chill =)

♣dya aien♣ said...

eheheheheheeheheh..
dya penah duduk dekat manjung dlu..
dya rinduuuu sgt nak balik sana laaa.. :)

cikcahya said...

laki nk mgayat mmg mcm tu :) sabo je lahh

zureen said...

confirm jebon-jobon tu nak ngurat! haha

shaFazie said...

gaya22 nk ngorat lah tue ishh3..:)

Liyana Zahim said...

Len kali tnye die smule.. Awak da sunat?

ayie said...

haha bous... tu pe?

zOeY zAu YaH said...

slamat mlm =)

hadinesta said...

kasi highheel kat btg hidung je, BGI sodar diri :D peace

Hans said...

itula alasan paling selamat dan brilliant
geng2 tu memang gatal weih
itu jer alasan yang paling bagus
kalau ko kata ko tak kahwin memang macam2 lah lagi kena soal

Rtp Farra Arisha said...

ehhhhhh...nak tackle lettewww. hahaha :))

Mizz ErMa said...

gatal tol dorang..hehehe

Bigdaddyz said...

orang lelaki biasalah kalau tak mencuba melepas pulak nanti...hehe

zOeY zAu YaH said...

mane antry baru? hehe

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy