July 7, 2011

DaY 14 CHaLLeNGe


day 14 - fav cartoon character and why?

nape erk skang aku rase challenge ni makin lame makin annoying laks dgn solan yg ntah pape ni ... padehal aku yg pilih challenge ni dulu, ahaks~ #tak-phm-dgn-diri-sendiri

oke! back to tat stupid question =b

aku rase aku paling suke ...
sbb?
die ni tersgtlah chomel bile buat aksi malas die tuh mcm aku 

oke! itu sajork utk challenge kali ni sbbnyer aku terlalu moody arini, sekian!
*sobs sobs*

bole refer SINI utk challenge yg aku dah buat

p/s : my followers da berjaya mencecah 4 angka ... thanks uols sbb sudi follow blog tak berilmiah ni *wink wink*

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

6 Criticism:

apik pehe said...

heheh..muka si karton ni memang bersahaja

Liyana Zahim said...

Uyooo.. Da jd pemes skang.. Taley moody.. Kne cheer up lalink.. Hikhikhik..

Jer ... said...

uiyoo .ade challenge :D

merahitujambu said...

good luck

Am said...

suka Garfield, tpi lagi suka Dexter Laboratory :p

ayie said...

wah tahniah menjangkau 4 series..hehe

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy