July 25, 2011

LaGi SMiNGGu NaK PoSe

yup! lagi sminggu je nak pose dah kan? pastu raye ... pastu ... hehehe! 
rase mcm cepat je mase b'lalu skang ni kan?

actually arini mcm tade mende nak update ... tis few days idea dah melayang ntah kemane-mane dah ... d tambah laks dgn tak bape nak sihatnyer *sobs sobs*

eh! btw ... skang aku dah mule berjinak-jinak dgn twitter ... dulu kemain sengal sbb tatau nak gune twitter ni ... skang dsbbkan fesbuk pon dah makin buhsan ... layan je lah twitter ni laks ... lagipon pe gune ade bb kalau tanak layan twitter kan?
#ayatmintaklempangsedas

i'm wondering~~ sape baek aty yg nak tekan button follow ni erk? hehe!

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

14 Criticism:

abazilah said...

hye , blogwalking jap .
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

zOeY zAu YaH said...

pastu jeng3x haha..syoknye..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

cepat jer masa berlalukan..mmg tak terasa..seminggu je lg nk puasa..tp sedih raya thn ni x dpt blk KG..dpt beraya bertiga jer..uhuk..sob..sob.. :((

najmi_paddy said...

yeap....

"selamat berpuase" pade rakan blog ku...
hehehe

nurdani said...

meh nak follow.kita tweet2 k.hehe

apik pehe said...

ooo..boasan yer..g abeskan puasa ganti dulu..hehee

shahirahkhairudin said...

hye cik baldu merah jambu

:)

selamat menjalani ibadah puasa. wish you a blessed Ramadhan.

Hans said...

owh
bagus2
twitter best
:-)

tiqa ramlan said...

berdebar2 pulak nak puasa kan? ;)

PORUMAN said...

puasa awl... hehehe.. leh ganti nanti.

zOeY zAu YaH said...

selamat berpuasa(acece)

Qaseh dalia adelia said...

comeinye dia..selamat menyambut bulan pose. jgn tinggal tau ! haha

rara pinkmafia said...

heheheheh tak sabar kan yein.heeee.

i ada tag u.heeee

Hana teen top said...

dari mana dpt layout cantek nie? cute la...blh tak inform kat aku?minta disertakan link sekali ek...huhuhu..

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy