July 10, 2011

pRoJeK FiNaL SeM

arini aku saje godek-godek balik folder dlm lappy aku ni ... skali terjumpe laks picca kenangan projek last sem dulu

lumrah study ... final sem mesti kene buat projek kan? makanyer aku yg amek electronic engineering ni pon tadenyer nak terkecuali dulu (pehal mcm skema laks sentence ni? cisss.....!)

seyez dulu mmg tak best bile kene buat projek utk final sem ni oke! tension ya hamat ... mane nak study lagi ... mane nak kalut gi tempah projek ni lagi (opsss.....!)

projek ni kene buat 3 org 1 group (sila jgn bluekan pikiran anda, plz.....!) n our project is about ...
"automatic floor cleaning system"
bentuk mmg taley blah ... tapi bole berfungsi uols~~ (sila kagum.....!)

bole tak aku nak ckp yg tetibe aku mcm da lupe laks ape function die sbenarnyer, ahaks! tapi yg aku ingat, die ni mcm vacuum jugaq lah, cume bole mop skali, ce tgk picca kat atas ni balik (",)

die ni bergerak gune remote ... tp dsbbkan gangguan frekuensi, mimpi sajork lah nak bergerak lagi cepat drpd sipot babs, cisss .....!

walaupon tak 100% menjadi ... dgn dugaannyer yg mcm-mcm time nak siapkan projek ni (tambah-tambah bab bateri tuh, huh.....!) but alhamdulillah, time present projek ni dekat lecturer ... still bole gerak, pheww~

abeh jew present utk final project ni ... teros tereban mane ntah projek ni ... makanyer duwet yg da beratus abeh tuh melayang-layang gitu sajork lah *sobs sobs*

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

12 Criticism:

Hans said...

owh
final project aku walaupun penat tapi best
:-)

Apabila Aku Meminati Drama Dan Filem Dari Korea Dan Jepun

Mya said...

mcm kagum je tgk. maklumlah buta eletronic hee =)

Syazwani Amira said...

all da best :)

sop said...

wah, canggih :)

rara pinkmafia said...

kikiki kelakar kalo ngat pasal pojek ni.hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Nmpk best jer...Canggih.. ^_^

Qaseh dalia adelia said...

WAH KREATIF2

zOeY zAu YaH said...

final projek mmg memenatkn tp pegalaman yg berbaloi kan..

Liyana Zahim said...

Adekah ia kotak ajaib? Hahahah~

apik pehe said...

wahhhh..bestnyer buat dalam group..hehehe..apiknyer proek tahun akhir wat sorang2..hehehe

shark said...

waaaa
mesin vakum ini besar punya:p

sheila said...

cuba ko buat sebijik lagi tuk mak ko..... tp ko buat yg laju sikitlah jgnlah kasi yg lagi slow dari siput babsss... nanti 3 hari mak ko nangis tak berenti

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy