July 10, 2011

LeTs DReSS uP ZuReeN

suke-suke jew aku bagi name ye daq? ahaks!

actually i was talking about game yg d anjurkan oleh ZUREEN ... gamenyer tersangatlah senangnyer ... drag n drop jew baju-baju yg ade kat situ gi kat doodle si zureen tuh

n ni hasil yg aku dah buat ...
alolo~ comei ye daq? rase mcm nak gi suggest utk uniform pekerja bank laks (tetibe .....!)

sape nak main jugaq ... bole terjah CNIE ye!

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

11 Criticism:

Ku Azhar said...

comel2 :D

ArxarNadhirah said...

hehehe comel nye yang!! :)

zureen said...

hahaha! thnks join sayang! ;p

zOeY zAu YaH said...

hehe comel

tomatokering :) said...

hihi chomelll je . nak try gak la ;p

~..Lesung Batu..~ said...

alolorh cumilnya...

belog|amiyo said...

boleh buat untuk aku jugak tak? haha

Hans said...

hahahaha
comel juga lah
lawak pun ada
ekekekke

10 Golongan Yang Dilaknat Kerana Arak

rasta said...

kreatif...nice..
salam kenal dari rasta..
mohon maaf rasta singgah tanpa di undang...
rasta ambik link kamu dan simpan daalam blog rasta tau..
kalau tak bagi nanti britau...
maaf dari rasta..

apik pehe said...

hehehe...comel jer zureen..eeeeee..hehehe

Mya said...

comel! :)

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy