March 1, 2012

Kenape Perlu Berlagak?


minggu ni keje aku mmg byk kene deal dgn pjbt gomen ... makanyer minggu ni dah jadi minggu yg menyakitkan hati buat aku, huhu!

actually aku ni bukanlah anti-gomen ... betul! sikit pon tak ... tapi d'sebabkan certain² org gomen ni lah yg membuatkan aku jadi meluat nak deal dgn dorang lagidah :(

kene yg baik mmg baik tau ... tapi kalau kene yg jenis b'lagak ni, mampuih ko d'layannyer mcm ko tu desperate sgt pulak nak jumpe dorang, damn!

actually kalau nak cerita pasal pengalaman aku dgn dorang ni mmg byk ... tapi japgi blog aku ni kene banned pulak kan? hahaha! 

lagi cerita pasal tak puas hati kat org gomen bole refer sini :

p/s : gomen = government ye!

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

8 Criticism:

yusuflaili(Goku) said...

salam;
lain mcm je bunyinya ni.

POSH76 said...

mmg tak suke deal dgn gomen!!

NuR fAiZaH said...

sabau jelaa awok..=)

Ayumi Comot said...

huhu..teringin nak keje ngan gomen bila da graduate nnt..n hope dpt jadi pekerja gomen yang baik2 jep:)

zOeY zAu YaH said...

saya sokong cik pink...

nadia arrumaisha said...

nadia ade gak terkena dengan org2 yg brlagak tuh........biarlah mereka dear...

faiz fakhirin said...

mmg ada certain yg mcm ni..yg xsedar diri.

Cik Nurul said...

tu lah kak.. kadang menyampah dgn kakitangan yg macam tu.. buat malu kampeni je..

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy