October 18, 2011

Servis Hampeh!

smlm aku adalah d dlm situasi yg hampeh camni .....

bos suruh p company *** beli sebutharga
(mase perjlnan dlm sejam lebih)
dah sampai ... akak counter pulak ckp kene p bayar kat ibu pejabat dorang kat town
(fine! udah le dah pukul 12.30pm ... saje nak suruh bersesak² ke town pulak)

sampai sane lepas dah sesat² ... time nak bayar ... bole pulak dorang ckp takde duit tukar ... padehal nak kene kasi RM10 je pon balance kat aku ... siap suruh aku pegi tukar sendiri kat kafe dorang kat tingkat bawah
(fine lagi! grrr~~)

lepas dah bayar ... dorang suruh pegi balik company *** tadi, tunjuk resit n amek sebutharga kat sane
(wat ??? fineeeee!) 

makanyer b'sesak²lah ko kat tgh pekan tu sbb dah lunch time ... sampai je company *** tu ... tgk dah tutup pulak
(dem! name pon lunch hour kan? uwaaa~~)

makanyer termenunglah ko kat sane sorang² sementara tunggu pukul 2
(@#$%^&*)

lepas pukul 2 ... amek sebutharga n terus balik opis sendiri
(fuhhh~)

kesimpulannyer ... sgt tak paham dgn servis dorang ni, haish!
terima kasih org gomen *tettt*

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

11 Criticism:

nuyui a.k.a miss YUI said...

sje nak myusahkan biar benda tu simple..

Rashid said...

ermm .. banyak sungguh dugaan kan .. tapi itulah yang seronoknya. Ia rencam .. telatah manusia ..

zOeY zAu YaH said...

tensennya camtu!

peep said...

sabor kak sabo, malaysia stndrd a servis trok. kalo nk kire saye pon byk mslh gak, kt u ni, uia.. peh xyah ckp a servis camne, pulak nk balik umah, ktm lak, servis lagi haram.. haha sabo je la :)

Liyana Zahim said...

FYI, govt mlysia adlh govt yg plg lembap servis die kat asia.. Ahaks.. Lau compare to Europe jauh lah tgl kat blkg.. Kan kan? :p

yusuflaili said...

Salam;
nasib awak sama ngan nasib aku..tengok entri aku yang lepas tarikh 18/10/2011.cuma keadaan dan situasi je yang berbeza layanan sama je..geram betul dibuatnya.

bobiedanbad said...

sangat menjengkelkan

Ain Zulaikha said...

har har har, apa lagi, boleh report kat orang atas cakap service tak bagus hehehe..

En. Kronik said...

sama2 ----------->
org gomen

InaAchik said...

SABOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO jerlah!

Shafila Ismail said...

saya dh kena... terpaksa ulang alik semata2 utk amik lesen.. mcm hampeh.. geram

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy