October 10, 2011

The Three Musketeers

smlm aku pegi layan cite ni .....


kemain excited ajak inchek pegi tgk cite ni ... haruslah sebab ade orlando *wink wink*


tapi agaq frust sbb penampilan dia camni ... udah le sikit nau watak dia muncul, cissss!

naseb lah ade pencuci mata baru dlm cite ni yg sgt cute, ngeee~~


overall cite ni bole lah ... nak kata best, tak sgt ... nak kata tak best pon takde lah sampai tahap tu =b

tapi aku paling suke watak milady dlm cite ni ..... khelasss uols =b





~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

6 Criticism:

yusuflaili said...

tak tahu nak komen apa blom nengok lagi..memandangkan aku kenal hero dia mungkin bagus kot.

En. Kronik said...

x hensem ok.!

Yana Kama said...

salah satu cerita dalam wishlist :D

bobiedanbad said...

Adus, kena orlando berwajah begitu?

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..ensem hero dia..
suke tgk citer2 mcm ni... ^_^

zainul zaki said...

cerita ni best,,costume pun nice

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy