October 14, 2011

Kisah Konvo 2008

lepas bace blog fyna ... terus rase mcm nak buat entry pasal konvo jugaq ... dasar pentiru punye budak, haha!

konvo 2008

aku amek konvo tahun 2008 ... graduate from poli ipoh ... tp aku amek konvo time sijil je ... time diploma suda malas mau amek konvo ... sebabnyer diploma pon aku buat dekat poli tu jugaq ... atenyer dah tentu lah jubah n dewan yg sama jugaq kan? huh~ bosan! jadi aku buhbyekan sajork konvo utk diploma tu =b

owh! bunge tu aku yg paksa mak aku belikan, hahaha! *keji*

bagi aku ... konvo aku tu mmg tak best ... sgt kelam kabut ... dgn panas kemainnyer ... sesak ... runsing ... bateri henset laks bole abeh time tu ... haish! mcm² lagi lah

with my parents

ye! itu adek aku yg tinggi melampau tu ... tak perlu tanye lagidah *sentap*

kesudahannya ... mane menyempat nak tangkap gambo dgn bebudak kelas ... voucher makan free utk aku n family pon kitorg burn gitu je ... punye pikir nak balik cepat je time tu, haha!

with my besfren

with my roommates

nowdays sume org konvo pakai camera dslr je ye daq? pastu siap nak shoot² bagai after konvo ... kan? kan? untung lerrr~~

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

8 Criticism:

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..blog berubah wajah!! cntik2!!

EH,SIS LA ni ea..

heheh..poli sama rupanya...

yen(toka ziizokukuto) said...

salam knal,,,
bila la nak merasa konvo nih huhuh

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..blog dah berubah..sgt2 cantik & kemas..suka tgk..

Rindu time konvo dulu..
sis dulu konvo lg lah..guna kamera h.pon jer..uhuk.. ^_^

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..blog dah berubah..sgt2 cantik & kemas..suka tgk..

Rindu time konvo dulu..
sis dulu konvo lg lah..guna kamera h.pon jer..uhuk.. ^_^

bobiedanbad said...

tiba2 sepeti rasa nak konvo.

Hans said...

hari konvo sangat best :-)

zOeY zAu YaH said...

ade gak kenangan konvo kan? hihi

apik pehe said...

wahhh..tahniah2..hehe..apiknyer tahun depan..setahun kena tunggu

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy