December 4, 2013

Bakal Dapat Kakak Ipar Baru

Assalamualaikum readers ♥ 

In few days lagi , aku bakal dapat kakak ipar baru a.k.a abg iparku (abg en.suamy) bakal berkahwin . 


Time kitorg kawen aritu dia jadi pengapit . Now dia pulaklah pengantinnya =)

Tengok dorang nak kawen ni , teringat pulak time kitorg kawen dulu . Alahaiii sweetnya that moments . Tapi mengenangkan betapa serabutnya nak uruskan persiapan nak kawen ni , terus macam ...

"phewww ~ leganya aku dah lepas azab tu" hahaha !

So , berangkatlah kami esok pagi ke KL (belah pompuan) sebab jumaat ni dorang nikah . Semoga selamat perjalanan kami n semoga si kecik aku ni tak buat perangai n sihat walafiat


Amin ~~

~~ thanks for reading \(^_^)/

5 Criticism:

ezyra daniel said...

musim cuti sekolah nie memang ramai yg nak kawen kan!hehe..

Nour Adieb said...

wahhh, tahniah :)

Chekgu Azrine said...

Semoga segalanya dipermudahkan ye sis

~AmyLiana86~ said...

penat kan nk kawen nie...nsib kita da lepas kan..hehe..lgla bila da dpt baby ni..happy family..

NinaAz said...

Dah smpai jodoh dia skg. Hehe. Tahniah in advance

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy