December 11, 2013

Majlis Nikah & Sanding Abg Iparku

Assalamualaikum readers  

Entry LEPAS aku ade bagitau yg aku bakal dapat kakak ipar baru kan ? So ,  Alhamdulillah jumaat lepas , abg iparku dah sah jadi suami org =)


Nikah buat kat rumah je n majlis sanding buat esoknya tu kat dewan .


Nice sangat color ni . I is sokaaa sangat =)

Overall , majlis agaq kelam kabut sikit . But #adesapekesah ? Janji majlis berjalan lancar n selesai sudahhh , hehe !

As for me , this wedding memang memenatkan . Sebabnya ? Si kecik aku tu asyik meroyan je time nikah n sanding , panas la , ngantok la . Tapi kat homestay elok je dia gelak terkekek² main , haish ! Sabooo je lah ahkak ni tau , pffttt ~


Bersama pengantin . Terus TER flashback mase kami kawen aritu , hehehe !


My small family \(^_-)/

This week kenduri belah kitorg pulak . Buat kat rumah n yg paling penting , masak sendiri , no katering² tau , phewww ~

Hope semuanya berjalan lancar , amin ~

Tahniah abg ejam  kak emil . Welcome 2 da club , hehe !

~~ thanks for reading \(^_^)/

3 Criticism:

Mime MF said...

cantiknya pelamin & warna baju..>.<

Chekgu Azrine said...

tahniah..semoga berkekalan..

Nadiamiera said...

ni kat dean plpp bangikan?? wah rindunye kat dewan tu..sy kawen kat dewan plpp..

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy