February 10, 2017

Nasi Arab Hayyan Garden, Manjung

Assalamualaikum readers

08.02.2017 aritu saje plan dgn adek aku nak bawak family kitorg pergi makan nasi arab sempena b'day mak aku

Kek kek ni macam dah selalu sangat , so baik plan pergi makan sedap sikit pulak kali ni :)

Actually tahun ni je dah 3 kali aku pergi makan nasi arab kat situ . 1st masa b'day husband . 2nd minggu lepas , bawak mertua n family kakak ipar aku makan situ

Jangan ditanya kenapa berat makyong ni naik mendadak nanti , haha..!


Kitorg order nasi talam chicken mendy (recommended for 4-5 person)


Adoiii , tengok gambar ni je pon dah bole buat aku terliur balik *sobs* . Nasi dia terbaik sangat . Ayam pon lembut gila :)

Utk parents , kitorg order nasi mendy kambing


Kambing dia punyalah banyak . Lembut + tak berbau pon :)

Utk nasi talam memang ada sekali dgn set air per jug . So kitorg add on teh arab 1 teko

Semua sekali baru kene RM95 . Bagi aku memang berbaloilah dgn rasa dia plus double kenyang sebab nasi menimbun dia tu , haha..!


Kalau korang datang area Manjung n tak tahu nak makan kat mana , aku suggest korang pergilah try nasi arab kat Hayyan Garden - Manjung ni . Memang sedap :)

Owhh btw , ini bukan post berbayar ye . Mungkin bole claim royalty je nanti , hikhik ~

Thanks & Best Regards ,

1 Criticism:

norhidana miswan said...

sedapnya.... lama plk tak mkn ns mandy nih...

 

Copyright © p i n k v e l v e t. Designed by Whitey Mommy