April 8, 2013

Tengkiu My Sweet Hubby \(^_^)/

Assalamualaikum readers~~


Minggu lepas kan ... Kite kan ... Kite kan ... Hikhik! 
Kite dapat adiah drpd suamy terchinta 

Adiahnyer ialah ... Jeng ... Jeng ... Jeng ...

#PicSource

Weehuu~~ Sokaaaa sangat \(^_^)/

Actually memang dia dah janji nak belikan ... Tapi lepas aku bersalin katenyer ... Kononnyer adiah sempena penat lelah aku mengandung n bersalin ... Tup² minggu lepas gaq dia ajak pegi beli siap² ... Haruslah aku pon on kan saje, hikhik~

So ... Marilah kite ber ...

1. FACEBOOK
**********************************************************************
2. TWITTER


**********************************************************************
3. INSTAGRAM
Instagram

**********************************************************************
4. WECHAT

Meh add meh =)

To my sweet hubby ... Thanks a lots dear *hugs + kisses*

 ~~  thanks 4 reading tis \(^_^)/  

25 Criticism:

cha said...

alolo bestnya. bagus betul husband u (^_^)

Mrs Velentine said...

bestnya..hadhadiah untuk kamu dear sebab nak bersalin tak lama lagi

Asz Miza said...

ala bestnya dapat present camtu..

Unknown said...

bestnya dapat i pad mini :D


take care :)

♥ainie muniera♥ said...

seronoknya dapat hadiah tu . ^^

cik.einaaa said...

bestnyeeee....;)

✿INA AINAA✿ said...

wow!! sweetnyaa akk.. wahhh senanglah nak berwechat ngn hubby akk t... ngeeeeee

cik chinta said...

aaaa...bestnye. nk jg

PeRdU cINta said...

alhamdulillah..rezeki bb tu :)

Unknown said...

monink dear,wah hubby syg wifey ni.. add my wechat ~ imiefatiema

Carlos Santiago said...

waaaa....best best best.

tapi galaxy note 8.0 pn sama besar dgn ipad mini dan lagi incredible function

outbound malang said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

sya ibrahim said...

Salam, bestnya dapat hadiah mcm awak. Anyway sy tertarik utk blogwalk blog awak dari blog kechixx.blogspot.com. Gojes sgt blog awak. Sy baru berjinak2 dgn dunia blog jd kawan blog pon baru sorang. Ngehngeh. Sudi2 la dtg ke blog saya ye ( syaibrahim.blogspot.com)

Wawa Tasliman said...

wah bestnya..

Bunda_nora said...

bilelah agaknyer bunda dapat merasa pakai..

Mimie said...

wah ! bestnya dapat hadiah macam tu...

~Agen Coway Anda~ said...

wah bestnyer..tp amy da xsuka sgt da menda2 touch screen ni..rumit nk msg..aritu samsung simpan dlm laci jer...huhu..

Unknown said...

wah, bestnya.

Asma said...

wow best! you are so lucky :)

Mila Ahmad said...

bestnye suami belikan makin tambah sayang la jawabnya hehe....

Unknown said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Sarah Mnasir said...

wah seronoknyaaaa...

Unknown said...

wah seronoknya..akak.. dah la dapat hubby yang penyayang hehehe
Dunia Blogging Ramai Yang Salah Anggap.. Kenapa?
Tips bagaimana cara dapatkan idea menaip entri Blog
Tips Untuk Blog: 9 Cara Buat Blog Loading Lebih Cepat

lynndamya said...

wah, so sweet (n_n) lepas dapat baby, dpt fon pula. hihi :D

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

 

Copyright © p i n k v e l v e t. Designed by Whitey Mommy