September 4, 2013

Bapa Borek Anak Rintik

Assalamualaikum uols!

Malam tadi ... My little hero tu dah membuktikan yg dia sememangnya "Anak Bapak"

Sebab ape aku kata dia "Anak Bapak" ? Sebab tidonyer dah sebiji macam bapaknyer

Sangatlah helikopter! Pffttt~

Gigih ok aku! Siap lukis bagai, haha~

Ok! Actually nowdays kitorg suke lagi tido kat hall berbanding tido dlm bilik ... So, semalam kitorg 3 beranak ni pon tidolah kat hall tu, menghadap ke kusyen panjang tu

As usual ... 2 jam sekali mesti si kecik tu akan bangun nak nyusu ... Lepas BF dia, aku pon tidolah balik ... Tup² lepas sejam camtu, aku dengar suara si kecik tu dok "Eek! Eek!"

Pelik jugaq aku ... Budak ni dah kenape macam dok panggil² aku? Takkan lapo lagi? Aku pon pandanglah sebelah ...

"Ya Allah, mana anak aku ni" ???


Rupenyer dia dah menghadap ke master bedroom ... Kepala je yg tinggal atas toto ... Badan, kaki semua dah atas lantai, pffttt! Sejuk letewww~

Aku tidokan dia atas tilam baby ... Belah bawah n kiri kanan tilam baby tu siap lapikkan toto lagi sebab nak bagi besar spacenyer ... Takut dia berpusing sane sini ... Rupenyer lantai jugaq yg awak cari ye nak? Haish~

Actually bapaknyer pon camtu gaq skill tidonyer ... Helikopter je manjang ... So, takleylah nak salahkan anaknyer kan? Hahaha! Okbye~

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

14 Criticism:

mOoN said...

ahahaha...aisya pun tido lasak...slalu jadikan kaki ayah dia as bantal... isk..isk..

hatiku berwarna warni said...

comelnya baby.. :)

Kathy Rbain said...

comelonyer baby..

Teena Tna said...

Haha. First time dengar tido style helicopter.

nizskyhigh said...

siap lukis tu.. ahaa rajin bebenorr..

Umi Qi said...

Sgt rajin lukis map lg hehehe...ya Allah comel yer baby dear hehehhe...kisah tido tuh mmg lucu...anak penyeri kehidupan kita kan dear :)

p/s u ada kacukan arab ye? lawaaa

Cik Mun said...

hahaha..siap lukis lagi tu..

need said...

haha..tido helikopter eh? same le bujang & abg sy ni ha...pernah sampai ke pintu dpan dia guling dlm tido..haha

kacang buncis said...

salam....cntiknye puan nie....hehe
kacukakn arab ek....hehe
sama la saya mengular juga....hehe
tq singgah blog...puan

puteri airyn said...

hehe..biasalah..dia cari tempat yang sejuk skit.. simen kan sejuk..

Chekgu Azrine said...

Aloh..aloh..comelnya ank sis.

Chekgu Azrine said...

Comelnya ank sis..mcm arab!!

tenku butang said...

cumeynye baby tuu

Suspek Utama said...

ahahaha..tido buas ea..sampai berpusing2.. :P

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy