September 12, 2013

Demam Yg Tak Sudah-Sudah!

Assalamualaikum readers~

Sihat?
Me? Uwaaa~

Isnin lepas aku demam teruk ... Siap pakej tonsils sekali ... Makanyer hal rumah n anak memang 100% hubby yg uruskan *terharu*

Tapi ... Tapi ... Tapi ...

Kalau nazeef poo poo ... Jangan araplah dia nak pegi bersihkan ... Dia tu memang "allergic" sikit bab poo poo ni

Aku siap nangis² tau nak suruh dia bersihkan sebab aku memang dah tak larat sangat nak bangun ... Tapi, ade dia kesah? Makanyer pegi menangislah kau sensorang kat sane sambil bersihkan poo poo si nazeef tu, hahaha~

Geram aku tau!

Tapi ... Tetap bersyukurlah sebab dikurniakan hubby yg very helpful 

Ehhh! Dah ke situ pulak cite aku, ishk!

Actually arini aku rase macam nak demam baliklah ... Badan dah seram sejuk ni ... Suara memang nan-hado lagidah sebab tekak kemain sakit ni! Uwaaa~~

Oklah ... Aku dah taktau nak taip ape sebenarnya ni, hahaha!

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

7 Criticism:

Riana said...

Moga cepat sihat yer..xpe..at least hubby nak tolong gak dr tak tolong langsung kan..=)

mOoN said...

huhu..kan kan..macamlah basuh berak budak tu boleh bawa sakit...kdg2 geram gak...hehehe

Puan Ida said...

moga ceoat sembuh ye
jemput singgah blog saya ye
umielman.blogspot.com

||aLeaSaRa|| said...

hye sis,semoga cepat sembuh ye.owh teringat pulak masa baby kak lea kecil,berpantang di rumah mak mertua.satu hari tu baby buang air besar,then mak mintalah abah tolong lap dan basuh.abah boleh kata ..

"ishh orang lelaki memanglah nak tolong.tapi kalau baby tu busuk tak mau,wangi je kitorang nak "
he3...

Jenny Lilly said...

Cian kat pn. pink velvet.. rehat secukupnya ye..salam perkenalan..

MissNick said...

take care sis...semoga cepat sembuh...sekarang ni cuaca tak menentu tu yg cepat demam...

muja said...

moga cepat siha and tahniah sebab you have a very helpful hubby,, hehe

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy