November 18, 2013

Berdating Dgn Bff Tersayang

Assalamualaikum readers  

Setelah sekian lama tak jumpa , finally sabtu lepas barulah aku berkesempatan jumpa bff tersayang , Diana . Itupon sampai seminggu nak plan tau , pffttt !

Actually sabtu tu ade kenduri kawan kitorg kat ipoh . So aku plan , pagi tu aku singgah rumah dia jap , lepak² n tengahari tu barulah kitorg gerak sesame pegi kenduri .

Naseb baik en. suami on je dgn plan aku tu , hihihi~

Yg lawaknya , ni 1st time baru aku sampai rumah dia lepas dia kawen tau . Dia kawen pon dah nak masuk 3 tahun rasenyer , haha ! Sorry sayang =P


Mak² je yg over posing . Si anak macam tak berminat pon , haha !

Yg anak aku ni pulak , dok perhati je segala gerak geri anak bff aku ni , Awish . Nak² pulak si Awish ni jenis tak bole dok diam . Asyik berlari je . Lagi suka dia perhati tau . Nak ikot jejak letewww !

Kat rumah Diana , time Awish dok main beskal roda 3 , kemain anak aku dok perhati je kiri kanan , kiri kanan . Sekali aku pon test la letak dia atas beskal tu . Nahhh ...

7++ months Nazeef Muslim

Tangan tu dia letak sendiri kat handle . Pastu dia tahan sebelah kaki kat bawah nak imbang badan . Siap tak kasi kitorg pegang dia pulak tu . Kemain tau . Haha !

Best jugaq sekali sekala dapat hang out macam ni kan yunk . Pasni kita plan pegi holiday sesame pulak tau since hubby kita pon sembang dorang mengalahkan kita yg dah kenal lame ni , haha !

Congrats Dilla . Cantik n sweet sangat color ni dgn ko :)

~~ thanks for reading \(^_^)/

4 Criticism:

kacang buncis said...

salam....moga persahabatan kekal selamanya :)

Cik Nurul Pinky said...

Salam perkenalan... tq sudi singgah blog kita.. wahh cantiknya blog dia hehehe

yana yani said...

saya balas kunjungan
tulah kalau dah lama tak jumpa
memang jadi riuhlah, kalah anak-anak...hehe

anyway saya balas kunjungan =)
dah foloow sini juga

Mia Liana said...

wahhhh sweetnya... mesti banyak yang diborakkan...

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy