November 9, 2013

Am I A Superwoman?

Assalamualaikum uols 

Lamenyer daku tinggalkan blog ni keseorangan . Lebih dari seminggu dah rasenyer .

Minggu lepas mmg minggu yg paling busy . Keje belambak kat opis . Kene siapkan drawing projek baru .


Kalau tak silap , aku start buat drawing tu hari khamis . Then jumaat pon ofcoz tak siap lagi . Bawak pulak balik rumah sebab jumaat sampai selasa tu aku cuti . Then khamis dah nak kene submit , phewww ~

Yg lawaknya , bawak balik rumah pon still tak sempat nak siapkan 100% . Haha !

Dah tu , si kecik tu jap² nak susu la , poo² la , nak ajak main la , nak tido la . Pfttt ! 

Memang mencabar rasenya bawak balik kerja opis kat rumah lepas kawen ni . 1st time ni lepas kawen aku bawak balik kerja opis kat rumah . Haha !

Terus TER feeling superwoman sebab time tu lah nak buat kerja rumah , time tu lah nak buat kerja opis , nak jaga anak lagi , nak layan suami lagi . Hahaha ~ [oppsss !]


Mcm superwoman je . Superwoman ke ? Mcm perasan je . Perasan ke ? Haha ! Okbai ~

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

5 Criticism:

Ann Ishak said...

biasanya macam tu la, tak lalu nak buat kerja office dekat rumah :)

Nastyna said...

Indeed, u are a superwoman. I yg fulltime housewife ni pun tak terkejar nak buat kerja umah and jaga anak.

Cik Mun said...

hehehe..superwomen sgt~

Chekgu Azrine said...

Kami cikgu biasa sgt sis bwk keje blk umh..huhu..tp nk siapkan tu jenuh klu ada bb kck wuwu

ezyra daniel said...

drawing apakah itu??ohh dear...mcm susah je kje akk..memang superwoman lah!hehe

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy