April 3, 2017

1st Time Join Kelas Makeup

Assalamualaikum readers

Peel mengandung kali ni lain sikit . Mengidam tu memang takde setakat harini . Tapi sukeeee sangat layan makeup tutorial kat FB especially drpd mua Bellaz n Farah , haha..!

Pastu teringin sangat nak join simple basic makeup class by kak famie (Jisma Kasih. Dah lama teringin sebenarnya sebab kelasnya tu dekat sini je , tp ade je halangannya tau :'(

Tapi dah tertulis rezeki agaqnya , tup² kak famie pulak up kat FB yg dia ade buat kelas 26/03/2017 haritu . Fee utk seorg RM150 tapi kalau bawak partner jadi RM100 je seorg . Haruslah lelaju aku register sekali dgn adek bongsu aku , haha..!

1 kelas = 10 students
3 jam demo , 3 jam praktikal
Dapat free foods , doorgift n sijil . Dah balik rumah pon kak famie siap kasi notes yg sangat details ape yg kitorg belajar kat kelas tu haritu . Best sangat tau , hehe..!

Tema makeup class tu simple daily sweet looks . Sebab tu kitorg semua pakai dusty pink :)

Ni lah kak famie . Gojez sangat tau . Model pon gojez sangat sbb adek kak famie :D

Ni time praktikal . Segan iols tau . Majoriti semuanya dah pandai makeup kat situ . Iols dgn adek iols je tangan kayu lagi , kecian kak famie dpt students macam kitorg , haha..!

Ni hasil sentuhan kak famie :)

Ni pulak hasil sentuhan anak murid kak famie yg tangan kayu tu , kahkah..!

Selfie depan ringlight cikgu dgn harapan nampaklah gojez sikit , haha..! Okbai ~


Sekarang tengah dalam mood mencari barang² makeup pulak ni . Praktis , praktis n keep praktis..! Gituuuu bak kata kak famie :p

Btw , kalau korang ade yg berminat nak join kelas kak famie dalam masa terdekat ni , dia ade buat kelas basic to advanced kat area Johor , Manjung , KL , Ipoh n Penang tau . Bole direct wasep dia utk more info ye www.wasap.my/60122740174

Thanks & Best Regards ,

12 Criticism:

Normi Nieza said...

wah..bestnya..:)

Kate Ginting said...

wah, bestnya dapat belajar bermekap. Kita orang pun tangan kayu juga kalau bab2 make up ni.

Aju Mohit said...

wahh cantik!! Akak pun suka tgk tutorial diorang, pas berpantang ni masuk opis mengerlit la muka kak hahaha

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Wah bestnya..teringin nak makeup kening ..

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Wah bestnya..teringin nak makeup kening ..

Murni Mohd Yusof said...

Wahhh bestnya dpt join kelas mekap. Murni minat sangat mekap, setakat ni tak pernah lagi join mana2 kelas mekap. Samalah Murni pun selalu tengok video tutorial dari Bella.

norhidana miswan said...

waaaaaaaaaaa cantik.... geram nengok kening tuh

adianiez AIDA said...

hi yien.
aida dtg buat kunjungan balas.
wah cantik cantik...
iye la. make up ni pun kena ada ilmu, kan?
if not tu yg jadik make up tak kena time dan tempat :)
aida ni memang la x reti nak make up.
kena gi gak kot kelas make up gini.

Mellya Musa said...

cantiknya sis :D
jemput singgah ya
https://mellyacrayola.blogspot.my/

Nurfaezah Abdullah said...

fae tak reti make up huhuhu

Nour Adieb said...

ohhh, patutlah semua colour shawl/tudung tu nak dekat sama. rupanya ada tema :D sy pun tangan kayu juga :'p

alia farhan Said said...

Cantiknya mekap😍😍😍

 

Copyright © p i n k v e l v e t. Designed by Whitey Mommy