October 13, 2009

oPeN HouSe

" ren, bile nak wat open house ??? "


setelah byk kali aku dengar solan cepu mas ni d ajukan kat aku, finally last sunday barulah aku bpeluang wat open house kat umah aku...actually aku wat open house ni khas utk officemate aku je, but at the same time, aku ade gaq la ajak certain2 of my fwenz, but sume xdpt nak datang coz alasan 1st y aku terima "jauh la, cmne nak datang"...then only i realize, aku ni bkwn ngn owg jauh2 je kot selame ni...hehe...ade gaq kwn2 aku y busy nak amik final maths 2morrow [gudluck ye sume...do ur best]...n 4 my besfwen, she also cannot come coz umah die ade wat kenduri ari y same gaq *sob sob*

back 2 the story...soOo y datang ari ahad tuh, just my officemate n bos2 aku ngn family downg...ade r pluz minus lam 20 owg...jenis masakan y my mom masak [
d ulangi...MY MOM MASAK], adalah..........HINDUSTAN + MELAYU


nak tau pe menunyer ???

tadaaa !!!

1 - manisan hindustan, mkn ngn susu [sorry, xtau nak spell cmne :p]
2 - nasi impit + kuah kacang
3 - kari ayam
4 - keema [
daging cincang + kacang peas]
5 - kueh vadai [toi ke spelling ni]
6 - capati
7 - bihun goreng
8 - kek span perisa pandan

terliur ??? i2 r, sape suh x datang *wink*


p/s : thanks kat sume y datang...en.yusof & family, en.razali & family, abg man, ayie, along, izwan, ali, angah & alif



2 Criticism:

Fauzi said...

hahaha..tak ajak pun..tipu..

CHeEsE LoV3R said...

waaa~ 0wg da ajak erk aritU, hUhU~

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy