October 17, 2009

pE y x KeNa nGn aKU n! ???

aRrGgHhRQq...minggu ni sume serba x kena je ngn aku...aku pon xtau nape, tp y aku pasti, minggu ni aku sik badmood je...pale aku pon serabot je rasenyer
 
aku da mule buhsan ngn idup aku ni...schedule aku same je stiap ari...pagi mangkit g ofis, then wat keje [i2 pon lau ade keje r...huhu], pastu kui 5 lik umah, mlm laks aku tgk drama hindustan smbil layan internet, tp skang ni aku nak layan internet pon cm dah buhsan gaq [mesti kawan2 aku tgamam bace statement ajaib aku ni *wink*]...pastu lam kui 10/11 cam tuh aku dah tidow, tapi probnyer skang, xtau r nape tibe2 aku xley tidow laks stiap mlm, INSOMNIA ke ??? [confirm aku kena kutuk ngn diana pasni...hehe]
skang baru aku rase, bes gile dok ipoh dulu, atleast aku ad kawan2 bile aku buhsan, ley gosip2 sblm tidow, ley g shopping same2 lau rase dah kaya cket *wink*, ley rewind balik citer khidupan masing2 time ngah study [waaa, aku nak gtau korunk, aku rindu korunk sgt2 *sad*]
minggu ni mmg aku agaq emo cket [cket ke ???]...aku jd cepat melenting [adik2 aku r mangsa utama aku], xder mood nak chatting/sms/balas2 komen kat FB / FS...sumenyer aku XDER MOOD !!!...pastu aku cepat touching lau ade owg kate kat aku pape, xpecially bab GEMUK & X CUN, sebelum ni aku ok je dgr sal ni sbb aku tau sape aku sbenarnyer, aku x perfect cm ko, aku gemok, muke aku ade pimples, x mcm ko kan, ko DIVA kan ??? [aku saje nak bg ko perasan lagi sal aku rase umah ko xder cermin kot]
aku da ad sumenyer lam idup aku ni tapi xtau r nape sejak kebelakangan ni, aku rase sumthng y weird kat ati aku...aku rase BUHSAN, X HAPPY, SUNYI, sume ade ...korunk tau x nape ??? [mesti xtau gaq kan ??? kan ???]


P/S : i'm really sorry 4 those y terkena emo aku minggu ni

4 Criticism:

Fauzi said...

wo...wo...pasaipa ni?relax....
jangan maraH2...hahaha...sapa tu kat kanan tu?kantoiii...sindiri bikin..

M!sS y!eN said...

hehe...bengang kot :p
ermm, y kanan 2 ??? i2 la.....my family tercinta, hahaha

DeQ-nOr said...

wow xleh tdo mlm ????mcm pelik jer ni hehehe

M!sS y!eN said...

haha...sib baik u ckp pelik sal i pon pelik, dah sminggu xley tdo, plg lame i tdo mlm2, sejam setengah je, hahaha

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy