October 23, 2009

D SaaT F!k!RaN MeLaYaNg2

aku mang agaq bz minggu ni...dari ari isnin ari tuh till today, keje aku still btimbun2 ag nak kene siapkan...minggu depan pon agaq pack jadual keje aku...huhu...skang ni kat opiz mang aku xder peluang langsung nak mngulat g jengok FB / YM...huhu...lau x tuh, mesti korunk da buhsan sik tgk muke aku je on9 kat c2 kan ??? hehe


nak djadikan citer, time keje aku tgh byk ni r, fikiran aku laks xnak bagi commitment ngn aku...aku wat keje, tapi sume keje aku jadi huru hare laks sampaikan bos no. 2 aku ckp "ren, kamu ade masalah ke ??? kamu gado ngn pakwe ke ??? ke kamu x sihat"...woOo, agaq terkejut gaq r aku pas dengar ayat tuh...aku pon tanye r die NAPE ??? rupe2nyer, aku pon hantam gelak sekali ngn die gaq pas bace ayat lam surat y die suh aku wat ari tuh...haha...pastu esoknyer tuh, bos aku laks tegur "name saye O bkn U, nnt ubah balik ye"...adusSs, mang parah gile da aku ni sampaikan name bos pon aku ley salah eja...huhu...camne pon, aku mang happy + lucky gile dpt bos cam downg y understanding...downg ni x penah marah aku wlupon aku ni agaq careless r gaq lam wat keje *sigh*


minggu lepas, minggu y plg x best bagi aku, tapi aku happy sbb minggu lepas gaq r, ade sowng contractor letrik ni mintak tlg aku watkan autocad drawing utk die...die xtau pape sal autocad ni, y die tau, arini bagi, sok die nak...meroyan gaq r aku nak wat 3 drawing lam mase kurang dari sehari je...tapi...i2 r 1st time aku DBAYAR utk drawing aku tuh [selalunyer downg ni nak free je...huh]...1 drawing = RM100, aku wat 3 drawing, soOo...[kire r sndiri erk *wink*]...ley gaq aku tmbh income upenyer...hehe...plg terkejut, die masukkan drawing y aku wat tuh kat lam sebutharga utk kolej komuniti [waaa, bangge gaq r *wink*]
ni r hasil y x seberape tuh :p





ni laks time hasil aku tuh pas dbukukan ;)



p/s : xder r dasyat mane pon...saje RIAK...hahaha

4 Criticism:

Fauzi said...

bleh blanja la lepas ni..

M!sS y!eN said...

bley2...tp kena mai cni :p

aM said...

nie autocad bpe nie??lawa lak tgk..

M!sS y!eN said...

autocad 2000 je...
lau gune 2005 ag best...senang

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy