October 6, 2009

a PeRFecT GaTeWay

A PERFECT GATEWAY Lets The Games Begin
-6 strangers, 2 killers, no getting away


finally...last week dapat gaq aku tgk cite ni [yaHoOo !!!]...aku tgk promo cite ni kat wayang time nak tgk cite G-Force [cter y mcm #&@!*!@#&*, sib baik la cute2 tat characters]...pas je aku tgk promo A PERFECT GATEWAY ni, mule la hatiku memberontak [ceh,bermadah r laks], nak gaq tgk cite ni, x kire, nak gaq !!! last2, plan aku berjaye *wink*

bagi aku la, cite ni ngeri gile, xpecially part potong jari, cabut gg gune playar, kulit kpala tercabut & bla bla bla [
eEeuWw]...cite ni penuh ngn suspen, even we cannot guess who is the real killer..."PARADISE BCOMES HELL ON EARTH AS A BRUTAL BATTLE 4 SURVIVAL BEGINS"...lau korunk nak tau ag sal cite ni, g la tgk cpt, mmg besSs [diulangi...bagi aku la !!!]


0 Criticism:

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy