October 28, 2009

aDD!cTeD !!!

arituh aku ade bace entry sowng mmbe aku ni -> Mr.Fauzi [since aku da promote entry dye kat cni, aku nak kene claim McD laks kat dye nnt :p]...back 2 the story...dye ade wat entry sal game kan ??? aku still lom try ag game tuh, tapi cam best je...hehe


actually aku pon nak citer kat entry ni sal game y da wat aku addicted gile [thanks 2 u gee 4 ur inspiration *wink*]


game ni name dye OurWorld...aku da start game ni around 2 months y lepas [hahaha...dasyat x ???]...actually game ni xder r dasyat mane pon, tapi xtau r nape aku mang addicted gaq r ngn game ni...huhu
y plg best sal game ni...sambil main, kite ley chat ngn sape2 y on9 n tgh main game tuh gaq...stakat ni da 4/5 owg y aku jumpe kat c2 da add kat FB coz senang je nak kenal owg tuh ade FB ke x...dye confirm pakai rantai y FB "sponsor"...hahaha
ni aku nak share screenshot game tuh...arap korunk tergode *wink*


aku baru level 22 je [susah OoO nak dpt level up...huhu]





wat challenge utk kutip duwet n flow

ade 100 choice of games lam game ni utk main [baru ley kumpul flow utk level up]

da ade duwet...baru ley shopping [part y plg aku syuke *wink*]

4 Criticism:

Fauzi said...

hahaha...nak ker installer zombie eat plant tu?

M!sS y!eN said...

nakKk...

Fauzi said...

kena bagi pendrive..41 mb size

M!sS y!eN said...

lol, ye ke ??? xpe. t owg 2run epo, owg amik erk ??? hehe

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy