November 2, 2009

XES SHoEs

last sunday aku kua g jalan2 kat giant...niat nak window shopping je sebenarnyer, but ??? nafsu pompuan r katekan *wink*
lepas dah beh 1 giant tuh aku round [time ni duit aku selamat ag], aku round laks kat kedai2 kat luar giant tuh [time ni r duwet aku da nak arwah]...aku pon TER singgah kat kedai kasut XES [aku pakai kasut murah je, xdernyer vincci ke, prada ke, nose ke...hehe] & aku pon TER beli kasut kat c2 [finally duwet aku selamat d semadikan kat c2]...huhu...1st time aku beli kasut XES ni time kat poli dulu...smenjak tuh, asal nak beli kasut je, confirm aku cari kat c2 je *wink*




since aku ni mang jenis y x eti pakai heels, soOo aku prefer kasut wedges je [xyah nak cover2 itik time jalan *wink*]




wuhuu !!! ni dye kasut aku tuh.......

p/s 2 my younger sis : amik balik kasut ang y buruk tuh, aku da xmo...kedekut !!! [finally...after berkurun aku sik tibai kasut die, baru skang ley ckp camni...hahaha]

4 Criticism:

Fauzi said...

lawa kasut..hahahaha..nak pinjam

M!sS y!eN said...

uiks...ley2, hahaha

aM said...

high heel ker??xcukup tgi ker??hahah

M!sS y!eN said...

huhu~
i2 bkn high heel r
tapi nak gaq tgi cam ko, hahaha

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy