November 19, 2009

aJaB pReM k! GHaZaB KaHaN!

waaa~ finally dapat gaq aku tengok cter ni *wink*
actually aku mang xcited gile nak tengok cter ni since promo dye kua kat zee tv arituh =D
overall...jalan cter ni same like others hindi movie sebenarnyer, c hero suke kat heroin, tapi tkot nak gtau, heroin laks suke kat owg len, then hero laks nak bajet macho lepaskan je c heroin dgn jejaka pilihan dye n bla bla bla [
aRGhHQRr...buhsan!!!]...but the diff is...cter ni mang lawak gile...every sec mang x lekang dari nak gelak je [p/s : 4 those y still ad sense of humour r *wink*]










cter ni sal prem [ranbir kapoor] n jenny [katrina kaif]...both r stammer but bile downg upset je r [xtau laks aku slame ni ad gaq kes camni erk...erm~]...ranbir ni pengasas club hepi...keje dye ni utk make others hepi [xder keuntungan pe pon sebenarnyer :p]...katrina ni laks keje as librarian...adoiyaiii !!! malas gile r aku nak cite kat cni...korunk g tgk sndiri je la erk ??? hahaha [confirm aku kene maki pasni :p]
lagu y paling aku minat lam cite ni :- Tera Hone Laga Hoon
[sowy erk...aku malas nak upload video trus mmandangkan line x bape nak ok laks ni...huhu~]


bes x ??? ni r ringtone phone aku skang...tapi part y english tuh je r [lau part hindi tuh mau segan aku owg len usha pelik kang time nset aku melalak...hahaha]

lagu ni pon ok gaq...but bising sangat r...huhu :p -> Main Tera Dhadkan Teri


p/s : katrina looks very gorgeous in tis movie...seriously *wink*...soOo...sape x tengok mang rugi besar r...dah r lawak gile cter ni
[ad bakat jadi promoter x aku ni ??? hahaha]

0 Criticism:

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy