November 9, 2009

!'m NoT TaT LuCKy 2 HaVe SuCh TaT BeAuTy =(

waaa...lamenyer aku da x conteng2 kat cni...huhu...actually aku agaq bz cket since last aku update kat cni arituh *sigh*...but today...yippie !!! my boss da g outstation kat indon 4 1 weeks *wink*


mmandangkan aku xder idea nak conteng sal pe kat cni kali ni, soOo aku nak share cket sal idol aku :P


nak tau sape dye 2 ??? haaa...dye r jojo aka joanna levesque...dye ni penyanyi...sebaya adik aku je pon, 18 years old, but she's totally "tip-top"...1st aku knal dye ni through lagu leave, get out [my fav song *wink*]...aku mang agaq fanatic gaq r ngn dye ni since aku form 5 ag...huhu...kchomelan dye tuh r y membuatkan aku sukeEe gile kat dye ni


p/s : jgn kate aku les laks ye, ni idol aku je tapi ati aku still sukeEe + sayang + hug + kisses tetap kat my orlando sowng je...hahaha *wink*

haaa...amacam ??? chomel kan ??? ...x tinggi mane pon dye ni, 5'3" je...muke chubby2 tapi kulit gebu gile...huhu...


4 me...she's totally..........


PERFECT !!!


waaa....nape r aku x camtu erk ??? huhu *sigh*



2 Criticism:

aM said...

nper ko x cam2??kite patut bersyukur diciptakan sebegini...kira lucky la ader org syg kat kita..huhu..2 pun dah kira perfect gak dlm idop kita..hahaha..

CHeEsE LoV3R said...

cisSs~ tkena gaq aku ceramah free, haha
[tapi btoi gaq ckp ko 2, huhu~]

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy