November 4, 2009

aKu MeNG!DaM ???

waaa...aku da start mengidamkan sesuatu [actually bukan mengidam y pregnant tuh erk *wink*]


nak tau pe y aku mengidamkan sangat tuh ???
ni dye !!! huhu


SONY ERICSSON W995 *wink*

time mule2 aku dperkenalkan ngn nset ni -> lebey kurang 2/3 weeks y lepas...aku jual mahal lagi time tuh, xnak bagi chance lansung nset ni nak ngorat aku...tapi bile da lame nset ni sik ngayat aku je, cair laks rasenyer...waaa !!!
actually nset ni modelnyer lebey kurang ngn nset y aku pakai + sayang gile skang...
SONY ERICSSON W910 [da 2thn gaq r aku pakai nset ni...still ok *wink*]





the prob is...nset W995 lebey canggih !!! pluz nset ni da dapat award EISA as nset walkman music tbaik...waaa !!! =D


screen 2.6"...camera 8.1 MP...ade GPS...ade wi-fi [waaa...ni r ayat2 1st y wat aku cair tuh...huhu]...lain2 spec korunk ley check kat cni or cni erk *wink*


waaa...y cdeynyer...nset ni MAHAL !!! RM 1+++...abeSsS r duwet simpanan aku lau nak beli nset ni kang...huhu...tapi lau x beli laks, kejelezsan aku da tahap obesiti tengok owg len on9 via mobile je...pluz nak gaq camera nset power [since aku mang x suke bawak digital camera g mane2 *sigh*]


waaa...camne ni ??? 24 jam aku sik pikir sal nset tuh skang ni...perlu ke x ??? huhu

4 Criticism:

Fauzi said...

my birthday dah dekat..belikan bley?

M!sS y!eN said...

uiks, urs is january 8, but mine lgiii nak dekat da...gee r kena belikan ??? hahaha

aM said...

kawan aku ader sorg pkai..stail gak..main gps yg best 2..tp gps kener baya..busan..camera tiptop!!

M!sS y!eN said...

erk ??? waaa~ nak kumpui duwet siap2, hahaha

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy