November 17, 2009

HaPpY B!RtHDaY y!eN !!!

17/11/2009...
weee~ genap r umo aku 22 years old [waaa~ makin brtambah laks angka tuh erk *sigh*]


tis year is the best year 4 my bday coz it's full of surprising *double wink*...x sangka gaq, makin "MUDA" ni, makin meriah laks bday aku...hahaha
tibe detik 12 malam 17/11 aritu...nset aku pon start r melalak gtau he, a.k.a my "ehem-ehem" call...aku pon pe ag, trus angkat fon r walaupon time ni aku da membute sebenarnyer...hahaha [xcited tuh nak dengar wish from him *wink*]...pas aku angkat je fon, 1st voice i've heard from him was singing bday song 4 me...waaa~ romantiknyer...hahaha
then, after tat...part y paling surprise...dye suh aku mangkit n buka lampu bilik aku...waaa~ 1st benda y bmain kat pale otaq aku ni arituh "dye ni nak wat lawak sengal pe laks ni, aku ni dah la agaq "BERANI" lau dah kui 12 malam" huhu~...aku still x buka lampu ag, pastu dye paksa2 aku suh buka pintu bilik aku laks...then aku pikir ag "mamat ni datang umah aku ke malam2 bute ni...jgn dok wat pasai, my parents pon dah tido" hahaha...lawak gaq time tuh bile pikir lik, aku sik cuak je *sigh*
tibe2 dye suh aku g bilik adik aku kat sebelah...aku xnk [x ilang ag cuak aku tuh...hahaha]...pastu dye cakap, g tengok atas meja adik aku tuh ad pe...fuhhh~ baru lega ati aku ni...aku pon g r...cari punya cari...upenyer bukan atas meja, bawah meja [adik aku silap bagi info kat dye kot...huhu~]...nak tau pe aku jumpe ??? bday gift aku from him...y!Pp!e !!!
p/s : upenyer bday gift aku tuh da ade kat c2 sminggu awal...since my bro lik umah last weekend, soOo he pass through him je la, n downg pakat, on my bday baru he wanna make a surprise 2 me *wink*


tadaa !!! ni r gift from him =D
 

weee~ polo purse y sangat sweet + bday card


tenkiu soOo much dear *hug + kisses*


tamat kisah tuh !!!
not only from him je aku dapat surprise n bday gift...ade ag...ade ag !!! baru tamat kisah tuh je...hahaha [nasib korunk r lau da x larat nak scroll erk *wink*]


pagi tuh, kat opis...officemate aku, ali...give me tis...



waaa~ cute kan??? warna pink laks tuh...huhu~ tenkiu ali...will remember u whenever i'll c tis *wink*
then bos aku laks give me tis...


perfume from indonesia...time kacih en.yusof *wink*
x cukup dengan sume ni ag, petang tuh laks, sekali lagi surprise utk aku !!! given by 2 owg bos aku tuh pluz all the staff...
waaa~ terharunyer *sob sob*

actually ni kek ke-2 aku for tis year punye bday *wink*


kek 1st aku ??? [korunk y pakse aku suh cite ag erk, soOo teruskan scroll erk =P]
actually weols 1 family da celebrate bday aku 15/11 arituh, ari ahad, coz my bro y dok ipoh tuh lik umah tat weekend, soOo we decided 2 celebrate it 2gether
tis is given by my mom



waaa~ siap candles tuh *wink*...tenkiu soOo much mummy...love u alotzZz *hug + kisses*




n my bro banje kep-c petang tuh pluz he give me tis as my bday gift *wink*



necklace...cantik x ??? hehe
opsSs...lupe laks...actually the 1st person 2 gift me bday gift is my couz, sis munni...dye bagi time raye arituh coz we noe, we ley jumpe setaun sekali / twice je...huhu~
tis is it...

sweet kan ??? hehe...thanks a lotZzZ sis...love u *hug + kisses*
now...i'm still waiting my bday gift from my dad since aku da gtau siap2 da aku nak sumthng arituh [bijak x aku ??? hahaha]
waaa~ tamat sudah !!! 2nd entry y panjang penah aku wat...huhu~




p/s : thanks 2 everyone including unknown number or unknown person at FB y memenuhkan inbox nset aku + wall FB aku dengan bday wish korunk 4 me...i really appreciate it *wink*...wish y paling byk aku terima 'cepat kawen'...wish y sangat pelik aku terima laks 'semoga dpanjangkan umur n dpanjangkan ag bulu mata tuh', given by abg man...hahaha

7 Criticism:

Fauzi said...

happy birthday,baru 22...panjang lagi perjalanan tu..take care k?

M!sS y!eN said...

waaa~ BARU 22 ??? ni y sayang lbey ni, hahaha...attention every1...i'm only 22 k, hahaha

Anonymous said...

so sweettt!!! hehe hepi birthday:) love u alotzz cantik kan baju aku bagi hehehe

Eliany said...

wah!!!giler panjang story nie...
nice ur blog...
neway eppy besday..
nie dah kali kedua cek wish nie..
heheheh.....

M!sS y!eN said...

hehe...ssje wat pjg, kasi pembace letih cket nak scroll :P
thanks ;)
erm, kali ke-3 xley wish dah, kne bg adiah laks, hahaha :P

aM said...

bufday samer la kiter!!huhu(sajer wat gempak,padahal dah tau da)..haha..

M!sS y!eN said...

haha~
xpew...aku suke owg y mnambahkan komen2 aku ni, haha~

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy