February 11, 2013

Inside My Tummy ;-)

Jumaat lepas aku ade appointment scan kat KK memandangkan baby inside my tummy ni dah masuk 7 months *wink wink* n hasilnyer ...


Yg aku ni punyelah excited nak tau jantina baby, tup² baby malu pulak nak tunjuk, huhu! Makanyer, petang tu jugaq aku terus pegi scan 4D kat Manjung Specialist Centre, haha!

Mase scan 4D tu ... MasyaAllah, susah nak gambarkan perasaan aku time tu ... Rase nak menitik air mata kegembiraan *sobs sobs*

Yg bestnyer bile buat scan 4D ni ... Kite dapat tengok imbasan muka baby, dapat tau jantina dia, berat dia, dapat tengok dia gerak² n yg paling pentingnya, kite dapat tau dia sihat n sempurna tak? As for me, syukur alhamdulillah ... Baby sihat n sempurna kat dalam sane =)

Owhh lupe! Jantina n imbasan muka baby aku biarlah menjadi rahsia ye? SURPRISE~~ hehe!

My hubby pon mcm excited dapat tengok baby inside my tummy ni ... Ye la, 1st time tengok kannn ... Selalu kalau aku scan kat KK memang dia tak dapat masuk, doctor tak kasi, huhu!

Esoknyer tu ... Kitorg terus pegi shopping barang baby with my mom n both my sisters =)


Semoga dipermudahkan segalanya nanti, amin~~

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

19 Criticism:

Zimie said...

baby boboboi?heheh congrats dear!

ciksengeh :D said...

akak tahniah ! semoga selamat semuanye :)

yusuflaili(Goku) said...

salam;
Amin semoga selamat.

cik chinta said...

snoknye, kt pon lom bli ape ni..

YanaOuhApek said...

boy ea??? hehe. alhamdulillah. semoga semuanya selamat nanti. amin! happy for you! ;)

✿A I N A A✿ said...

ya Allah seronoknyaaa baca kisah org tgh pregnant ni.. teringin tapi memang tak sedia lg... huuuuu

PeRdU cINta said...

alhamdulillah.. :)

Azhafizah Md Nor said...

Hope tak terlambat.Congrats dear.moga selamat keduanye nanti.aminnn..take care.

Warna Warni Kehidupan said...

wah tahniah mummy to be.. moga sihat dan selamat..

Mohd Selim Zainal said...

Alhamdulilah....

Yang penting baby nyer sihat kan...amin.

mselim3

fyna said...

semoga dipermudahkan semuanya. ^_^

normi nieza said...

moga dpermudahkan segalanya..:)

HambaNYA said...

Tahniah Sis! :D

Shawn Razaleigh said...

hah! warna biru. babyboy., yey. tahniahhhhhh awrrrrrrrrrrr

xila dot said...

wahhh bestnya...semoga dipermudahkn yeeee

mrs kayrul said...

oppsss warna biru macam boy jer...

edlidza said...

im so happy for you... all the best k... take care...

fatin aziz said...

tahniah akak..nanti kite pun nak ada situasi mcm akak la..hek :P

Arra Ahmad said...

semoga selamat semuanya.:)

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy