February 25, 2013

Lagi Kisah Nasi Arab

Last aku makan nasi arab rasenyer 10 August 2012 aritu ... Bole refer entry ni  ...

Few weeks ago ni ade jugaq abg ipar aku ajak pegi sane lagi ... Malangnyer time tu restoran tu tutup pulak, pfftt!

Makanyer takde dah lah aku nak makan nasi arab bagai tu *sobs sobs*

Tapi baru² ni kat Manjung ni ade bukak satu restoran nasi arab, Yemen Restaurant ... Kire satu²nye restoran yg ade nasi arablah kat sini ... Makanyer, wajiblah pegi try kann =)

Mine -> Chicken (quarter) Mandy RM9

Hubby -> Lamb (small) Mandy RM14

Lupe pulak nak amek gambar jelatah dgn sambal dia *ehh! sambal ke ape ntah namenyer*

Overall bole kasi 3.5 star sebab still takley lawan Restoran Malika Saba idaman hati tu, hehe!

nota kaki : musim malas masak sudah kembali, barangkali pembawakkan budak kot? pfftt!

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

5 Criticism:

AyueJean AJ said...

Dapat jugakkan...
Walaupun takleh lawan yang idaman hati tu....
Hehehheh... =D

Minta tolong vote AJ boleh tak?

http://ayuejean.blogspot.com/2013/02/blogger-i-really-need-your-help.html

✿A I N A A✿ said...

huishhh sedapnyaaaaaaaaaaaa.. dlu makan nasi arab ni, ada sedara bg... tapi ayam dia ayam belanda ni... perghh sedapnyaaaa... lepas tu dah xmakan2 dah, xtau nk cari kat mana....

C.T.K said...

xprnah makan nasi arab..hehehe :D

pembawakkan budak?rehat2 la, bg suami msk..hehehe

aDisH.sHidA said...

alhamdulillah dapat jugak makan ye nasi arab...shida pun baru2 ada p makan nasi arab tp x best sangat..xsama spt dibayangkan (x buat lagi entry nya)

aDisH.sHidA said...

alhamdulillah dapat jugak makan ye nasi arab...shida pun baru2 ada p makan nasi arab tp x best sangat..xsama spt dibayangkan (x buat lagi entry nya)

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy