August 13, 2012

Tercapai Juga Kempunanku Itu

Lepas puas membebel kat ENTRY NI ... Finally ... Jumaat lepas dapat gaq aku makan nasi arab, hooreyyy~~

Planned by my bro-in-law ... Jumaat tu lepas abeh kerja, terus aku n husband shoot ke ipoh ... Sanggup ko demi nasi arab ... Haha! Mak mertua aku pon ikot sekali :)

#PicSource
Restoran Malika Saba ... Mmg marvelous sgt! Sedappp

Terliur pulak aku tengok picture ni balik ... Huhu!

My Fav

Nasi + Kambing ... Hubby Fav

Salad

Ayam ni biasa je ... Takdelah special mane pon ... Tapi tetap sedap =b

My M.I.L & S.I.L

Kechintaanku

Harga pon ok ... Dalam RM130 utk 5 org dewasa + 3 org budak makan ... Kitorg tak amek buffet sebab pakej buffet rugi + mahal

Lepas raya nak pegi lagi lah ... Bawak my family pulak, insyaAllah ;-)

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

10 Criticism:

Cik Puan Rara said...

yein ni kat kedai mana lak.aduhhhh mula lah nk g neh!

weh asal pic kecik sgt?

tirahzairi said...

wahhh...bestnye...

Rara Nasiha said...

ehh, you punya tudung sama macam i. hehe leopard gitu :)

zera eira said...

terliur! :)

Phat said...

lapar la plak bc n tgk pic entry ni hehehe

agen trica jus medan said...

^_^

Falsya said...

suke makan kat SABA..sedap kan..so far SABA yg paling best antara bk2 nasik arab..hehe..

Sop said...

x tercpai lg nak gi kedai SABA makan nasi mandi :)

En. Kronik said...

hye puan

E'in said...

sedap x? e'in xpenah mkn.. hehe

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy