July 31, 2012

Kempunan Nasi Arab

Assalamualaikum n salam ramadhan ke-11~~

Aku ni kan ... Start daripada sebelum puasa aritu sampailah sekarang, still tak dapat² lagi nak makan nasi arab ... Tekak ni dah kempunan gile nak makan nasi arab, huhu!

Pic Source
 Actually kat tempat aku ni mmg payah nak dapat nasi arab ... Kalau tak silap aku, ade 2 org je yg meniaga nasi arab ni kat sini ... Sorang meniaga dlm kedai makan ... Sorang lagi meniaga kat gerai tepi jalan je

Ramai cakap org yg meniaga kat gerai tepi jalan tu nasi arabnyer mmg sedap gile ... Makanyer haruslah aku lelaju nak try kan ... Nak² pulak bulan puasa ni dia mmg meniaga kat bazaar ramadhan =)

Tapi sangatlah hampeh ... 

1st day aku pegi kan ... Dalam pukul 6 lebih camtu ... Punyelah ramai org dok beratur ... Pekerjanya pon mcm lembab semacam buat keje ... Haruslah encik suamy pon lelaju ajak pegi beli tempat lain sebab maleh nak tunggu ... Uwaaa~~

Semalam aku pegi dalam pukul 4 camtu ... Tengok² mmg tengah takde org time tu ... Hati dah meloncat hepy dah ... Rupenyer lagi hampeh ... Owner tu suruh amek nombor dulu n datang balik lepas sejam ... Hoiii~ Ni bazaar ramadhan ke klinik ni? Haish! Mmg geram sgt ... Terus terbantut nak makan nasi arab kat situ dah ... Huhu!

Tapi tis coming weekend encik suamy dah ajak pegi berbuka kat ipoh makan nasi arab, yaho0oo~~  

p/s : kempunan yg dimaksudkan dlm entry ni sama sekali bukanlah yg membawa erti mengidam ye, sekian!

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

10 Criticism:

Cik Puan Rara said...

yein org pon terliur gak.nt nk suruh lan cr lah.bazar mana yg kamu kata tu?

Mrs Velentine said...

ala siannya

Aishah Jahirah said...

tercapai le juga tu hasrat makan nasi arab...;)

dEdEQ dE wIshEs said...

WAH .. TGOK ENTRY NI DAN GAYE AKAQ CAM BEST JE NASI ARAB NI .. HEHEHE .. T TOLONG BELIKAN SY JUGAK YEA .. TAPAU N POS .. HAHAHA

Hani Shaklee said...

baiknyer en.suami..rela tuuu..hehe..

Sop said...

nak makan nasi arab gak tp blom lagi kesempatan :)

Lelord said...

insyaallah mudah2an dapat la makan nanti yek

rOzirOx said...

tak pernah la pulak rasa nasi arab. huhu..apa rasa dia?

Azura Mendezz said...

Tu la..lama sgt dah xmkn nasi arab..
mandy kaa..kabsha kaa..sume sedappppppppppp!!!Aaaaaa~~~

zOeY zAu YaH said...

amboi siap kena amik no lagik? haha..ramai sgt kot kan.takpa,nnti pi yg restoran trus k.

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy