July 12, 2012

Wedding Review : Makeup

punyelah keji perangai ... dah sebulan lebih kawen ... arini baru terasa mcm nak review pasal wedding aku aritu, haha! itupon sebab dah takde idea nak update blog

 so ... aku start review pasal makeup dulu ye sebab ramai nau yg dok tanya pasal makeup aku aritu :)



daripada majlis nikah, majlis belah aku, sampailah ke majlis belah laki ... semua aku pakai satu MUA je ... KAK LIZA

KAK LIZA  ni recommended by my wedding planner ... syukur alhamdulillah, ternyata sentuhan KAK LIZA mmg superb sgt ... mmg betul² feeling mcm "RATU SEHARI" on tat day, hehe!




yg paling best pasal mekap KAK LIZA ni ... mekapnyer tahan lama ... mase wedding belah aku ... dari pukul 10 pagi aku mekap, sampai malam mekap tu still tahan tau ... siap pegi outdoor lagi petang tu ... owh! mekap tu mmg aku pakai sampai malam memandangkan time tu Allah dah kasi "CUTI" semayang kat aku, hikhik~~

mase wedding belah laki pulak ... aku mekap pukul 8 pagi kat sitiawan ... then masuk photoshoot kat studio ... then gerak pulak pegi taiping, almost 2 jam perjalanan ... pastu sanding² ... see, betapa hebatnyer mekap KAK LIZA, hehe!

satu lagi kelebihan KAK LIZA ni kan ... bab² styling tudung or rambut, mmg A lah :)

nikah

majlis belah pompuan

majlis belah laki

p/s : tengs alots KAK LIZA yg comel ... mmg puas hati sgt dgn kerja akak :)

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

20 Critism:

syafiqakarim said...

cantik sgt :)
btw tahniah ye

Lyaa Suriany said...

stunning la akk

Syafiqah Hashim said...

cantik cantik!
teringin nak mekap kan orang kawin..agagagaa...

shaFazie said...

cantikk..shawls tue :D

Sop said...

wah.. tahniah

Nurul Akmal said...

Cantikkknyer...

Michelle Hopell said...

cantek,berseri2 .. :)
tahniah ~

shiyda said...

comel ! :P

shiyda said...

comel ! :P

shiyda said...

comel ! :P

putryteya said...

cantik . lepas ni boleh la mekap saye lak . eikikiki

rerehalim said...

cantiknye makeup tang mata tuuuuuu

akubiomed said...

Subjek yang dimake up ada rupa Kajol. :-)

MizzTina said...

simple..but nice..

Fatin Farhana Binti Ramli said...

BIRU HITAM .. GORGEOUS ..

Adylia Qarissa said...

cantik! :)

kata kila said...

kita mekap dengan orang yang samaaaaaaa omg!!!! hahaha

kata kila said...

kilaaaaaa ingat!!!!! waktu u nak keluar butik tims collection, i masuk untuk sesi mekap i pulak!!!!!> 9/6 kan. omg hahaha

'mitchie' yusoff said...

tahniah ... semoga berbahagia ...

sue. said...

cantikkk.. =)




 

Copyright © '✿ pink velvet ✿'. Designed by Whitey Mommy