May 20, 2014

Keluarga Politeknik!

Assalamualaikum readers  

Ade org cakap yg kami ni KELUARGA POLITEKNIK . Sebab .....

My dad graduate from Politeknik Ungku Omar , Ipoh

Me n my brother pon from poli yg same jugaq


My sister masih lagi student kat Politeknik Merlimau , Melaka . Tahun akhir

N now , my younger sis pulak dapat Politeknik Sultan Idris Shah , Sabak Bernam

Yes we are the KELUARGA POLITEKNIK ! So what ? Tak nampak pon salahnya kat mane . Rasenyer lagi salah kalau ko jadi keluarga penagih dadah or perompak kan ? Pffttt ~

Punca kitorg digelar macam tu sebab adek² aku dapat MATRIK pastu taknak pegi . Dah tu ape masalahnyer kan ? Dah dorang rase tak bole nak struggle gila² kat sane , dorang taknak lah kan . Ape hina sangat ke kalau masuk POLITEKNIK ni ? Hadoiiii ~ Tak paham aku !

 Owh btw , my husband pon graduate from Politeknik Ungku Omar , Ipoh jugaq , hahaha ~

~~ thanks for reading \(^_^)/

10 Criticism:

Anizz Annisa said...

anis pon graduan dari politeknik merlimau.. hikhik.. sape kate stdy kat poli kolot..ish3.. xde insurans kan org tu.. proud of it.. :)

Anizz Annisa said...

anis pon graduan dari politeknik merlimau.. hikhik.. sape kate stdy kat poli kolot..ish3.. xde insurans kan org tu.. proud of it.. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

bljq mana pun xkisah jnji ada kerja n blh cri makan cara halal kan =)

yui PUO juga huhuh

aIEn said...

ehh x salah ape pun kalo blaja dkt poli...diaorng tu dengki sebenarnya...ehh kite plak yg ter'emo =p

luqman zakaria said...

kat mane mane pn same je..yang penting kite sambung blaja nak cari ilmu.. :)

Izzati Amira said...

kat mana2 pun sama aje kak.. mmg da tertulis keluarga politeknik ni.. hehe

Chekgu Azrine said...

Tahniah sis..
Pepun bergntung pd niat kita kan..
N rezki kita nk dpt ilmu kt situ..
Poly bgus tau..klu kita score blh smbg degree kt mana2 u yg kita suka..

Atikah Sismoon said...

hai...ika datang singgah sini... anyway ika nak minta bantu ika menang rm500 bole? pergi kat entry ika yg ni ye.... http://www.atikahnorbaki.com/2014/05/jom-like-penyertaan-lavender-di-tumix.html

msredcheesecake said...

ok je poli.... takde masalah pon kan...

Nadot said...

Seronok je sat family gitu. Banyak boleh cerita dekat anak cucu nanti. Tak kisah la belajar mana, semua tu rezeki Allah dah tetapkan dah. Best best! :)

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy